Hovedside‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Vellykket vintersamling 28-30 mars

lagt inn 1. apr. 2014, 16:08 av Horten SF   [ oppdatert 1. apr. 2014, 16:44 ]
 
Mens snøen uteble fra "Vintersamlingen"  var det strålende sol og påskevær. Fredag kveld kom sprudlende optimistseilere til Lillaas skole for årets andre seilsamling for optimister i Norge. I alt 32 seilere i alderen 10-15 år var påmeldt samlingen. Programmet var variert og det ble satt av mye tid på vannet i løpet av helgen. Fredag startet opplegget med en todeling der Gry Hege Stångby hadde en svetteøkt med styrkeøvelser på kluter i aulaen, mens det i Gymsalen ble ristet litt løs med innebandy som Thor Erik Karlsen hadde ansvaret for. Til slutt var det en gjennomgang av nyttige tips, rutiner ved et protestmøte og regel quiz med Ylva og Nora Brodtkorb. 
Aktivitene ble avsluttet med kveldsmat i fellesskap, før avreise til vertsfamiliene. Mange av seilerne ble innkvartert hos de lokale seilerne.

Lørdag morgen var de første seilerne på plass for frokost som ble  servert på seilerhuset på Rørestrand. Det var bare blide fjes å se til frokosten og det virket som seilerne syntes det var fint å samles igjen etter vinterdvalen. Trenerteamet for helgen var Gorm Grenness, Øyvind Frigstad-Pedersen og Thor Erik Karlsen. Trenerne med Gorm i spissen hadde et flott opplegg klart når seilerne sto ferdigskiftet og rigget kl. 09.30. Etter briefing fikk de en økt
på vannet og testet båtfarten. Selv om det ikke ble mye vind, så ble det mye tid på vannet i løpet av helgen. Og da vinden uteble etter lunsj både lørdag og søndag var det både løping, teori og videogjennomgang.

2014-03-30_Vintersamling_for_optimister


Kjøkkenteamet gjorde en flott jobb og serverte seilere og trenere mye god mat i løpet av helgen.
Det var grillede nakke koteletter m/potetsalat og annen salat til lunsj og taco på kvelden lørdag, mens søndag ble det Mexikansk suppe med varme rundstykker. Det gikk mye av den sunne maten i løpet av helgen.
Seilerne var flinke til å forsyne seg av alt fra salat til frukt. Det var en hyggelig
gjeng å servere.
I Horten er det og gangavstand til bowling som 25 koste seg med på kvelden lørdag.
 Det var mange fornøyde barn og voksne som reiste hjem fra en vellykket vintersamling som gav ca 6 seiltimer på vannet og mange flotte økter med teori og fysiske økter hele helgen. Takk for et bra opplegg fra trenerteamet.

Per A Brodtkorb på vegne av arrangørene

Horten seilforening
 
 

YouTube-video

YouTube-video

Comments