Horten & Omegn Veteranvognklubb  -  stiftet 9. januar 1980

 
Vi er en gjeng gammelbilentusiaster på over 100 medlemmer med interesse for eller eiere av  veterankjøretøy 30 år eller eldre.  Kjøretøyene til medlemmene spenner fra 1912 og opp til 1982. Alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.  Alle veterankjøretøy er velkommen - uansett merke eller modell.
 
Vi holder til på Gamle Borre Stasjon hvor vi har vært siden vinteren 1993-94. Det startet med restaurering av hele 1. etg. på dugnad hvor vi la ned mange timer og medlemskroner av klubbkassa vår. Utenfor stasjonsbygningen har vi en tomt på ca. 8 mål med god plass til vår årlige utstillinger og sosialt samvær.
 
Videre har vi faste tirsdagstreff kl. 18:00.  De som har interesse og mulighet kan møte opp til bilprat, kaffe og noe å bite i. Ellers kan man kikke i motorblader som klubben abonnerer på.
 
Vi har medlemsmøte den 2. tirsdagen i måneden kl. 18:30.  Sjekk Kalenderen.  Medlemsmøtene kan enten være temakvelder, foredrag, utflukter eller garasjebesøk. 
 
"Stasjonsposten" er klubbens informasjonskanal som både sendes ut på e-post og legges ut på hjemmesiden.  Stasjonsposten utkommer 4 ganger i året.
 
Vi er også tilknyttet Norsk Tippings Grasrotandel.  Her kan du være med å støtte klubben når du tipper.  Vi har organisasjonsnummer: 990700508
 
Vi ønsker nye medlemmer velkommen.  Bli medlem - du trenger ikke eie et kjøretøy for å bli medlem.

 

Klubbens vedtekter

HOVK er tilknyttet LMK og vi anbefaler LMKs sine forsikringsordninger til våre medlemmer

Horten & Omegn Veteranvognklubb

E-post: post@hovk.no