- Harkány Pécs Pályázatok

Pénzt vonna be vállalkozásába? Pályázatot keres?

Használja ki kapcsolataimat! 

Profi pályázatíró csapattal Segítünk, gondolattól a megvalósulásig!

Egy két kiemelkedő lehetőség! :

100%-os bértámogatás pályakezdők foglalkoztatására!
2013. február 27.

undefinedHamarosan újra indul az Első munkahely garancia program! A tavalyi nagy érdeklődésre és a program kiváló eredményere tekintettel idén újra meghirdetik a pályázatot. Ennek keretében a munkáltatók várhatóan 6 hónapra igényelhetnek 100%-os bér- és járulék támogatást a pályázat keretében felvett pályakezdőkre nézve. Remek lehetőség! Ne hagyja ki!
A tavalyi siker foytatást ígér! A kormány szándéka szerint hamarosan újra indul a kifejezetten pályakezdők foglalkoztatását támogató program.

Tavaly 7200 pályakezdő vett részt a projektben, a munkáltatók utánuk 6 hónapon keresztül száz százalékos bér- és járulék támogatásban részesültek. A munkáltatóknak nem kellett továbbfoglalkoztatást vállalniuk, ennek ellenére a résztvevők közel fele a program zárását után három hónappal is még állományban maradt. Tehát a program bevált, a pályakezdők szakmai tapasztalatot szerezhettek, így nagyobb eséllyel léphetnek be a munkaerőpiacra, s nagy részüket gyakorlati helyükön tovább is foglalkoztatták. A program keretében így a közel 70 000 000 pályakezdő munkanélküli 10%-a kapott esélyt és lehetőséget az elhelyezkedésre.

A kiváló eredmények hatására a kormány a program újra indításáról döntött.

A munkálttaók idén is 6 hónapig kérhetnek 100% bér- és járuléktámogatást a felvett pályakezdők után, és várhatóan a mindenkori kötelező minimálbér 150%-ának erejéig igényelhetnek támogatást. A hírek szerint idén a 6 hónapos száz százalékos támogatás igénybe vételét követően a pályázó munkáltatóknak vállalniuk kell a felvett pályakezdők 3 hónapos továbbfoglalkoztatását. Így összességében 9 hónap alatt harmad költségen alkalmazhatják a programban résztvevőket, ami mindenképpen rendkívül kedvező lehetőségnek számít a pályázati világban.

Ne hagyja ki a lehetőséget. Figyelje híreinket!

Álljon a saját lábára! Indítsa el vállalkozását minimális önerőből!

március 1-jétől
Miért lenne egész életében alkalmazott? Van egy jó ötlete? Önálló vállalkozást indítana? Segítségünkkel megvalósíthatja elképzelését! A hamarosan induló pályázat keretében akár 6 millió forintos támogatás is igényelhető - többek között - cégalapításra, a vállalkozás induló költségeire, munkabérre, eszközbeszerzésre, telephelybérlésre, stb. - s mindehhez Önnek csupán 10% önrészt kell biztosítania. Kattintson a részletekért!Indítsa el vállalkozását pályázati forrásból! 

A hamarosan induló pályázati kiírás lehetőséget teremt a fiatalok számára vállalkozásuk elindítására minimális önrész nyújtása mellett. A program megvalósítására közel  5 milliárd forintos keret áll rendelkezésre. A pályázat célja a mikrovállalkozások indítását tervező fiatalok segítése.
 
Olyan természetes személyek indulhatnak a programban, akik 35 év alatti felnőttek, más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkeznek és új egyéni, vagy társas vállalkozásukat a vidéki régiókban tervezik elindítani. Könnyebbséget jelent azonban az, hogy a pályázat benyújtása előtt maximum 3 hónappal alakult vállalkozások is pályázhatnak.
 
A program „két lépcsős”:

A vállalkozóvá váló fiatalok a program első felében, a program „A” konstrukciójának keretében meghirdetett, szolgáltató szakmai szervezetek által koordinált és lebonyolított kompetenciafejlesztő és szakmai ismereteiket bővítő képzésen vesznek részt, ahol a sikeres gazdasági tevékenységet megalapozó tudást sajátítanak el, mentorálást, tanácsadást és egyéb szolgáltatásokat vesznek igénybe. A programban való sikeres részvétel eredményeként elkészítik vállalkozásuk üzleti tervét. Az üzleti tervet a szolgáltató szakmai szervezetek bírálják el és hagyják jóvá. Az „A” konstrukcióban való részvétel a programban résztvevők számára ingyenes.

A programban résztvevők csak akkor léphetnek a „második lépcsőfokra”, azaz csak akkor nyújthatják be pályázataikat, ha már rendelkeznek jóváhagyott üzleti tervvel, és persze a pályázati feltételeknek is megfelelnek! A program második részében (az ún. „B” konstrukció keretében) a pályázók benyújtják pályázataikat a pályázati forrás igénybe vételére. A pályázat keretében pedig 90%-os vissza nem térítendő támogatást kérhetnek, melyhez csupán 10% önerőt szükséges biztosítaniuk. A támogatás összege egyéni vállalkozók vagy mikrovállalkozást alapítók esetében  maximum 3 millió forint; azonban a társas vállalkozást alapítóknál, ha az alapítók közül legalább ketten részt vettek az „A” konstrukció programjában, együtt, egy vállalkozásra maximum 6 millió forintos támogatást is igényelhetnek!

A pályázatból a fiatalok finanszírozhatják vállalkozásuk személyi jellegű kiadását, eszközbeszerzést vagy eszközbérlést, IKT fejlesztést, azaz új hardverek (pl. számítógépek) és szoftverek beszerzését, honlapjuk elindításának költségeit, szakmai tanácsadás igénybe vételét, a piacon való megjelenést (pl. kiállításokon való megjelenés, marketingeszközök, formatervezés), képzésen való részvételt, könyvelési szolgáltatást, és a vállalkozás működésének megkezdéséhez szükséges anyagbeszerzést.

Bár a „B” konstrukcióban kiírt pályázatra március 1-jétől lehet pályázatot benyújtani, a valóságban csak néhány hónapon belül indulhatnak a vállalkozások, mert az „A” konstrukciót megvalósító szolgáltató szakmai szervezetek még nem álltak fel.

A „türelem rózsát terem”, „ne hagyja ki ezt a lehetőséget!” – ez esetben az ismerős közhelyeket vegye szó szerint, s figyelje pályázati híreinket.  Állunk rendelkezésére elképzelése megvalósításához, keressen minket!

Forrás: NFÜ

Szökik a meleg? Túl nagy az áramszámla? Itt az ideje az energetikai korszerűsítésének!
2013. január 30.

Egy héttel elhalasztották az épületenergetikai fejlesztéseket célzó pályázatok benyújtási határidejét. Február 11-től nyújthatók be a az épületek energetikai korszerűsítését támogató pályázatok. A két program keretében energiatakarékosságot ereményező, illetve megújuló erőforrásokat használó rendszerek kiépítését támogatják. Lehetőséget nyújtanak a hűtési-, fűtési-, szellőző és világítási rendszerek, valamint közvilágítás megújítására, így pl. nyílászáró-cserére, hőszíigetelésre, napelem beépítésre is. Minimm 1 - maximum 500 millió Ft támogatás igényelhető! Eljött az ideje a az energetikai fejlesztéseknek!


Készüljön fel időben! 

Dohányboltot nyitna? Ne feledkezzen el Traffik törvényről! Aki lemarad, az 20 évre marad ki!
2013. február 5. 

Aki most lemarad, az kimarad! Július elsejétől már csak az foglalkozhat dohányáru kiskereskedelemmel, aki pályázat útján megszerzi a jogosultságot a 20 évre szóló koncessziós szerződés megkötésére. Tehát, aki most nem nyer, az két évtizedre maradhat ki a dohánytermékek kiskereskedelméből! Szerencsére február 22-ig meghosszabbították a pályázat benyújtási határidejét! 
  
Comments