- Harkány Családi ház

Eladó Harkányi Családi házak:

Eladó Harkányi Családi ház

Harkány legszebb mediterrán környezetében, a Sportcentrumnál, gyönyörű, parkosított területen családi ház eladó. Az 1400 m2-es területen két családi ház helyezkedik el, amelyek között fedett terasz és egy nyári konyha található. A virágokban, gyümölcsfákban, díszbokrokban gazdag udvar 750m2-es ,egy kis fűszerkert is ki lett alakítva. A nagyobb ház 185 m2-es, emeletes. A földszinten 3 szoba, új fürdőszoba masszázskáddal, igényes, modern konyha , előszoba beépített szekrényekkel és nappali található. Minden szobában új laminált padlózat. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy kis tároló helyiség található, valamint 2 manzárd szoba és egy erkély található. Fűtés: központi gázfűtés és központi, fa fűtés, külön fűtőhelyiséggel a szuterénban. Az összes nyílászáró fa, szigetelt és jó minőségű szúnyogvédővel felszerelt. A kisebb ház 72 m2-es, egy szintes. Elosztása: 2 szoba, új fürdőszoba, nappali és egy kis konyha, beépített bútorral . Az egyik szobában hatalmas, új beépített szekrény van. Fűtésre itt a villanykályhákon kívül gázkonvektor is rendelkezésre áll. Mindkét házon új cserép, új tetőszerkezet, valamint 10 cm-es szigetelés van. A területen 2 garázs található, az egyik automata ajtóval. A bejárati kapu is elektromos. Az épületekhez tartozik még egy jelenleg műhelyként funkcionáló rész, vizesblokkal. A két családi ház vendégtartásra is kiválóan megfelel! (A vételárba beszámításba kerülhet egy lakás 7 millió FT-ig. Harkány, Siklós, Pécs, Mohács városokban!)

 

 Irányár:

     29 900 000Ft

  Tel:
       70/943-6595

  email:

 hornyakjozsef@
 gmail.com


 
eladó harkányi családi ház

Azonosító: Cs001

Harkány csendes, családi házas részén, közel a belvároshoz eladó egy 604 m2-s telken álló, 120 m2-s, szinteltolásos családi ház.
Az alsó szinten tágas nappali, előtér, amerikai konyha, kamra és WC található.
A félemeleten 2 szoba és kádas fürdőszoba van.
A beépített tetőtérben 3 szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és külön WC kapott helyet.
Az alsó szinten szép nagy terasz, a felsőn erkély van.
A ház alatt 43 m2-s szuterén található, ahol egy előtér, a kazánház és a garázs lett elhelyezve. Így a garázs kintről és a házból is megközelíthető.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, vízteres cserépkályhával vagy gázfűtéssel is megoldható.
Nagyobb család számára vagy több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

 

 Irányár:

     20 900 000Ft

  Tel:
       70/943-6595

  email:

 hornyakjozsef@
 gmail.comeladó harkányi családi ház

Azonosító: Cs002

Családi ház utcára nyíló, központi helyen lévő üzlet helységgel.

Harkányban eladó egy 805 m2-s telken álló, 170 m2-s családi ház, melynek utcafronti része 60m2 üzlet helységgé lett átalakítva.
Az ingatlan Harkány főutcájában, központi helyen található, így akár bolt, kávézó, fagyizó stb. üzemeltethető benne. Az üzlet helység ajtaja a főutcára nyílik! 

A ház gáz-cirkó fűtéses, cserép tetős mögötte nagy kerttel. Az udvarban található még egy 50 m2-s régebben lakásként funkcionáló kis ház mely alatt pince van.
 Eladás Felfüggesztve!!
 

 Irányár:

     20 900 000Ft

  Tel:
       70/943-6595

  email:

 hornyakjozsef@
 gmail.comAzonosító: Cs003
eladó harkányi családi ház


Harkányban eladó egy 140 m2-s, teljesen felújított, igényes kialakítású, jó elrendezésű, gáz-cirkó fűtéses családi ház, családias, csendes környéken. Az alsó szinten 2 szoba, amerikai konyhás tágas nappali-étkező, fürdőszoba, külön WC és egy kis előszoba van. Az emeleten 3 szoba, tágas előszoba és egy fürdőszoba valamint külön WC található.

Az ingatlan gáz -viz-villany vezetékelése 10 éve lett teljesen kicserélve. A telek 820 m2-s, melyen garázs és egy 42 m2-s műhely is található ipari árammal. Az udvar felé nyílik egy szép, tágas terasz.
 

 Irányár:

     25 000 000Ft

  Tel:
       70/943-6595

  email:

 hornyakjozsef@
 gmail.com

 
Cs026
 
  

A ház központi helyen nagyon nyugodt csendes környezetben van.
Sok zöld és remek szomszédok veszik körül a házat.
Hátul a telek közepén van egy szép  fedett fligória, remek hely baráti összejövetelek grillpartik rendezésére. 
        Harkány családi ház 

Eladó 160m2 családi ház 800m2 telken. A földszinten belépő, előszoba, ebédlő-konyha, nappali, fürdőszoba, tároló, a konyha mellet spájz, fedett terasz kazánház. A tetőtérben nagy előszoba 2 félszoba, fürdőszoba és külön WC.
Ház előtt fedett kocsibeálló.
Irányár:

13 000 000Ft


tel:
70/943-6595 
,


Ingatlan forgalmazás eladó új és használt lakás, családi ház, nyaraló, hétvégi ház, telek, Pécs Harkány Siklós városokban és környező településeken. Eladó Lakás, ház, családi ház, nyaraló, hétvégi ház, telek, ingatlanok forgalmazása és Hitelek biztosítása.
Comments