Styret‎ > ‎

Styret

 
 
Styret for 2013 ble valgt på generalforsamlingen 12.02.2013 og består av følgende personer:
 
Verv Fornavn Etternavn Adresse Postnr Poststed Mobil E-post
Leder Hege Espelund Løkkebakkveien 15 1746 Skjeberg
41525548
hege.espelund@gmail.com
Nestleder Jeanette Gustavsen Åsgarden 19 1746 Skjeberg
91825824
gustavsen_19@hotmail.com
Korpsleder Hilde Brohaug Hansen Oldtidsveien 22 1747 Skjeberg
90197333
hilhan@ostfoldfk.no
Kasserer Rune Larsen Åsgarden 16 1746 Skjeberg 41660572 rune.larsen@infoconsensus.no
Sekretær Ann-Helen Ørseng Rokkeveien 671 1746 Skjeberg 91360018 ajorseng@yahoo.no
Materialforvalter Jon Terje Holm Løkkeliveien 22 1746 Skjeberg 90158509 june-bea@online.no
Finansansvarlig Anita Torp Guslundkroken 22 1747 Skjeberg 48201008 anita.torp@inspecta.com
Varamedlem Hege Guldberg Mathisen Molvikveien 12 1746 Skjeberg
93213570
 
 

 

Presentasjon av styrets medlemmer

Hege Espelund (leder). Kom inn i styret i 2013, men har vært aktiv i korpset siden 2011. Først som Musikk og lek-instruktør, og nå som drillinstruktør og leder i korpset. Jeg har ansvar for ordensvaktlister og uniformer sammen med Anita. Ordensvakter er foresatte som er tilstede på øvelsene, og oppgavene der er bl.a å låse opp og legge til rette for øvelsene. Jeg er mamma'n til Tobias som spiller tuba og Tanja som spiller klarinett. Jeg jobber som pedagogisk leder i Byggeklossen barnehage, og fritiden min benyttes ofte til praktiske ting rundt hus og hjem.
 

Jeanette Gustavsen (nestleder). Jeg ble valgt inn i styret som nestleder i 2014. Mamma til Emma og Ane som spiller trommer og kornett. Har ingen erfaring fra korps fra tidligere da jeg selv har spilt håndball i mange år i Tveter. Jeg jobber som hjelpepleier i Sarpsborg kommune. Har gjort det i 17 år og trives godt med jobben min. Gift med Anders og bor på Guslundåsen. Er også med i foreldregruppen i Villekulla barne og ungdomsteater da også Emma og Ane er med der.

 

 

  

 

 

 

 
 
 
Rune Larsen (kasserer). Jeg ble valgt som kasserer i 2010 og er pappaen til Hannah Eline Larsen som spiller kornett. Jeg jobber i Info Consensus på dagen og besøker ofte HSMK på øvingene hver tirsdag og torsdag. I Info Consensus blir det ikke mye musikk, der holder vi på med å hjelpe norske kommuner med personalrådgiving. Men det fine med det er at HSMK også hjelper til med våre utsendinger til kommuner over hele landet ved å stille med hele familien til å pakke konvolutter. Tusen takk alle sammen. For dette får HSMK en god inntekt. I fritiden i mitt tidligere liv har jeg spilt bassgitar i danseband i 4 år, vært kasserer og formann i Sarpsborg Dykkerklubb i 4 år. Jeg liker sosiale tiltak, går på ski en gang i året, kjører båt på hytta i Hornnesskilen på sommeren, har egen kino i kjelleren, er gift med Anne og har fått to barn som heter Emma Kristine og Hannah Eline.
 
 
 
Ann-Helen Ørseng (sekretær). Jeg ble valgt inn i styret som sekretær i 2013 og er mammaen til Stine som spiller saksofon og driller. Har ingen erfaring med korps fra tidligere, men spilte piano en periode som barn. Jeg jobber som kjemiingeniør på Borregaard AS sin forskningsavdeling. Fritiden går med til våre tre døtre, dyr og oppussing av hus. Er glad i å reise, synger i kor og leser gjerne bøker som avkobling.
 
 
 
Jon Terje Holm (note- og materialforvalter). Ble valgt som note og materialforvalter i 2013 og er pappaen til Sarah Beate - junior på klarinett. Jeg har ikke selv gått i korps, men har allikevel lang korpserfaring - mange av mine barndomsvenner har gått i korpset og selv lærte jeg å drikke kaffe i gangen på Hornnes skole på torsdagskvelder. Korpsmiljøet er et veldig tirvelig miljø med masse hyggelige mennesker - både store og små. Rollen min i korpset er å ha instrumenter og noter oppdaterte. Når medlemmene har noe som må repareres eller anskaffes er det bare å ta kontakt. For å gjøre hverdagen bedre og billigere - for dere og korpset - er det en oppfordring til alle at instrumenter trenger pleie og omsorg - kjøp av nye og reparasjoner er dyrere enn man tror!! Til daglig snekrer jeg garasjer for Igland Garasjen. Bra greier!!! Jeg er ekte Høysand gutt, og elsker å være på sjøen sammen med min fantastiske kone, mine hærlige barn og alle våre gode venner. Du treffer meg på musikkøvelsene eller på skjæræ!!
 
 
 
Anita Tips (finansansvarlig). Med i styret siden februar 2013. Mamma til Frida (klarinett). Vært en del av HSMK ca 8 år da sønnen Christer startet i korpset. Har vært drillpike i Lande Skoles Musikkorps på 70- og 80-tallet. Gift med Pål, trombonist i Sandbakken Skolekorps på 70- og 80-tallet. Det var derfor naturlig og kjærkomment at også de håpefulle fattet samme interesse. Jobber til daglig med regnskap i Inspecta AS i Sarpsborg. Min rolle i korpset er blant annet ansvar for dugnader. Har også ansvar for uniformer sammen med Hege. Om sommeren tilbringer jeg mye tid i vår fritidsbåt sammen med familien. Å være med i korps er en kjempefin hobby med godt samhold både mellom barn/ungdom og voksne!
 
 
 
 
 
Hege Guldberg Mathisen (varamedlem).
 
 
 
Vår korpsleder 
 
Hilde Brohaug Hansen (korpsleder).
Jeg har fire(?) perioder bak meg som leder i HSMK, og nå er jeg korpsleder. Å være korpsleder innebærer å ha kontakten mot korpsmedlemmer, instruktører og dirigenter, og passe på at kabalen med øvingstider etc settes opp. Etter så mange synes jeg at jeg begynner å kjenne korpsbevegelsen ganske godt, selv om jeg aldri har spilt i korps selv. Jeg er mamman til Synnøve (kornett) og Bjørn-Otto (som tidligere var med i korpset og spilte tuba og bassgitar) og er gift med Jotto. Jobben min er å være lærer i kjemi og matte på Frederik II videregående skole i Fredrikstad. I fritiden er jeg flink til å slappe av og liker veldig godt å lese bøker. Jeg synes det er veldig hyggelig å være sammen med gode venner i helger og ferier, og prøver å få tid til å gå noen lange, gode turer hver uke. Ellers har vi alltid noen prosjekter på gang for å pusse opp vårt gamle hus.
 
Vår trofaste Dirigent!
Vi presenterer også vår trofaste dirigent som deltar på alle styremøtene så langt han kan. Styret er veldig fornøyd med den innsats og tid som Kent Rune legger ned for korpset og håper han kan fortsette lenge. Kent Rune er en pådriver når det gjelder musikkvalg, turer og seminarer. I tillegg har han et godt kontaktnett i korpsmiljøet i distriktet som leder til samarbeide på tvert og spennede spilleoppdrag. Han har også sørget for at Gruvöns Musikkår også har vært med oss på 17. mai. Takk skal du ha Kent Rune for alt du får til og kommer til å få til! Hipp hipp hurra!
 
Kent Rune Eriksen (Dirigent).
Ble ansatt som dirigent i HSMK første gang i 1992 og har siden den gang, med et avbrekk på 2-3 år, vært korpsets dirigent. I tillegg til dette dirigerer jeg også Gruvöns Musikkår i Sverige. Av andre interesser må jeg nevne at jeg driver med oppdrett av rasekaniner. Er leder av Sarpsborg Kaninavlsforening, og en ivrig tribunesliter både når det gjelder ishockey (Sparta) og fotball (Sarpsborg 08). Jeg er født og oppvokst i Sarpsborg, og er vel av den grunn en ekte særping, eller skal vi si ”Særping til jeg dør”.
 
 

Undersider (1): Styret 2010
Comments