Dirigentmysteriet - del 4

lagt inn 31. aug. 2011, 12:21 av Rune Larsen
  
Av Helga U Pannekaker, selvutnevnt krimforfatter.

...fortsatt fra del 3.
 
- Simen! Blir du med ut og ta en røyk? Sa Kent Rune og drakk litt kaffe.
Simen og Kent Rune gikk ut og rulla seg en røyk hver.
- Det låter bra dette her! Sa Simen til kent Rune og drakk kaffe.
- Hva låter bra?
- Sangene dere spiller vel. Hva skulle ellers låte bra. Sa simen med en mystisk stemme. Det ble stille.
- Ja, ja! Det er skikkelig bra. Trodde du mente den nye hårsveisen min, jeg.
- Den er fanzy den også, men det du trenger er litt sånn hårgele som Kristine kjøpte til Ulf på sommer turen. Da hadde det vært helt topp. Sa simen og hadde et smil i ansiktet.
- Jeg får vel gå og spørre hvor ho kjøpte den da. Kent Rune kasta røyken ned på bakken, trampet på den og gikk inn for og finne den kule Kristine som hadde kjøpt hårgele til Ulf.
- Du Kristine? Sa Kent Rune og gikk bort til hun.
- Hva er det? Sa Kristine og så blid ut som vanlig.
- Når vi var på tur til Borås, da kjøpte du jo hårgele til Ulf. Jeg tenkte og skaffe meg sånn jeg også, men jeg vet ikke hvor man kjøper det. Hvor kjøpe du til Ulf? Sa Kent Rune til Kristine som stod der og smilte.
Det var ikke så flaut og spørre som Kent Rune tenkte.
- Jeg kjøpe den på H&M, men du kan jo kjøpe hårgele i vanlige butikker også. Eller hos en frisør. Sa Kristine tydelig til Kent Rune.
- Okei, takk. Da skal jeg se om jeg finner det, men hva heter den egentlig?
- Det husker jeg ikke, men hvis du går til frisøren kan du spørre en av damene eller mennene om det er noen som er god kvalitet til en rimelig pris.
Kent Rune tuslet ut for og skaffe seg litt mer kaffe før han skulle starte opp igjen. Han kom inn i gymsalen igjen med en ny kopp og splitter ny kaffe.
- Da starter vi opp igjen! Ropte han.
- Takk for i dag, ser dere på torsdag. Sa kent Rune og begynte å pakke ned notene hans. Han hadde bestemt seg for å kjøre ned til butikken for og se om de har en med god kvalitet og til rimelig pris. Kent Rune går ut og slenger seg inn i bilen. Det var egentlig mange som skulle snakke med Kent Rune den dagen, men han var så opptatt med og skaffe seg den gårgele’en så han hadde ikke tid til å snakke med alle andre. Han parkerte nede på parkeringsplassen til rema 1000 og gikk rolig inn i butikken.
- Oisann! Hvordan skal jeg finne en hårgeleboks her inne. Mumlet Kent Rune når han prøvde og skvise seg igjennom alle menneskene som stod tett i tett. Siden det var kvelden bestemte Kent Rune seg for og dra hjem å legge seg.
Comments