Internt‎ > ‎Kunngjøringer‎ > ‎

Foreldremøte, seminar og konserter

lagt inn 29. sep. 2016, 14:01 av Ann-Helen Ørseng

Hei!


Foreldremøte:

Det blir foreldremøte for alle torsdag 20. oktober kl 18-20. Invitasjon med agenda kommer nærmere.


Seminar:

Høstens seminar blir 11.-13. november i Solbergskyrkan, en moderne kirke i Grums i Sverige (2-2,5 timers kjøring, via Ørje). Vi har hatt seminar der tidligere også. Det blir felles avreise fra Hornnes fredag ettermiddag, de som skal være ledere den helga kjører og noen ekstra biler trengs antagelig. Hjemreise søndag ettermiddag.


Øvelser til Prøysens Jul vil stå i fokus på seminaret, og vi skal ha den første øvelsen i Aspirantkorpset. Vi ønsker at så mange musikanter som mulig (Hovedkorps, juniorer og aspiranter) blir med på seminaret så vi får hatt mange gode øvelser og alle blir bedre kjent. Hvis det er noen av de yngste som trenger å ha med seg en forelder, går det helt fint.


Vi ønsker påmelding senest 20. oktober for å ha oversikt. Enten på krysseliste som ligger framme under øvelsene etter høstferien, eller på mail til meg (ajorseng@yahoo.no). Skriv også på foreldre som blir med.


Halloween-konsert:

Vi skal ha Halloween-konsert mandag 31. oktober kl 17.30-19 i gymsalen på Hornnes. Vi annonserer, og musikantene kan invitere med seg venner og kjente, som de kan gå "knask eller knep" sammen med etter konserten.


Miniseminar på Hornnes søndag 30. oktober med siste øving før konserten.

Tirsdag 1. november blir det "Jons surprise", en påskjønnelse vi pleier å ha iblant etter konserter. Denne tirsdagen blir det bowling og pizza på Førtito Bowling kl 18-20.


Prøysens Jul:

Lørdag 26. november skal vi ha arrangementet "Prøysens Jul" sammen med Sandbakken barneskole på Filadelfia i Sarpsborg. Det skal være to forestillinger - kl 10 og 13. Styret og Kent Rune jobber sammen med skolen for tiden med planleggingen.

Korpset skal bl.a. ha kafe med salg, og vi forventer en god dugnadsinntekt for korpset. Alle foreldre må regne med å jobbe dugnad denne dagen.


Det var kort om det som skjer framover - hold av datoene. Mer informasjon kommer senere når vi har fått på plass flere detaljer.

Comments