Internt‎ > ‎

Kunngjøringer

Øvingstider torsdag 20. oktober

lagt inn 18. okt. 2016, 15:23 av Ann-Helen Ørseng

Hei!

Her kommer øvingstidene for torsdag 20. oktober. Hege har gjort om på tidene for å tilrettelegge for våre yngste musikanter. Vi håper de nye tidene passer for alle.

Det er også foreldremøte denne torsdagen kl 18-20 på Hornnes.

Ved fravær/sykdom, gi beskjed til Hege Espelund (korpsleder) på hege.espelund@gmail.com eller tlf 41525548, eller til Linn Hammerstad (junior- og aspirantleder) på linham1@ostfoldfk.no eller tlf 97782108.

Det er Hege som setter opp øvingstider og koordinerer med instruktørene, så det er fint hvis hun får beskjed så raskt som mulig om fravær. Når noen blir syke samme dag som øvelsen skulle ha vært, er det best om dere ringer eller sender sms, siden mail kanskje ikke leses i tide.

Vi mangler fortsatt noen få foreldre (og mange musikanter) i den nye Facebook-gruppa. Se mailen nedenfor. Jeg kontakter disse foreldrene senere denne uka.

Mvh
Ann-Helen

Innlegg uten navn

lagt inn 29. sep. 2016, 14:02 av Ann-Helen Ørseng


Foreldremøte, seminar og konserter

lagt inn 29. sep. 2016, 14:01 av Ann-Helen Ørseng

Hei!


Foreldremøte:

Det blir foreldremøte for alle torsdag 20. oktober kl 18-20. Invitasjon med agenda kommer nærmere.


Seminar:

Høstens seminar blir 11.-13. november i Solbergskyrkan, en moderne kirke i Grums i Sverige (2-2,5 timers kjøring, via Ørje). Vi har hatt seminar der tidligere også. Det blir felles avreise fra Hornnes fredag ettermiddag, de som skal være ledere den helga kjører og noen ekstra biler trengs antagelig. Hjemreise søndag ettermiddag.


Øvelser til Prøysens Jul vil stå i fokus på seminaret, og vi skal ha den første øvelsen i Aspirantkorpset. Vi ønsker at så mange musikanter som mulig (Hovedkorps, juniorer og aspiranter) blir med på seminaret så vi får hatt mange gode øvelser og alle blir bedre kjent. Hvis det er noen av de yngste som trenger å ha med seg en forelder, går det helt fint.


Vi ønsker påmelding senest 20. oktober for å ha oversikt. Enten på krysseliste som ligger framme under øvelsene etter høstferien, eller på mail til meg (ajorseng@yahoo.no). Skriv også på foreldre som blir med.


Halloween-konsert:

Vi skal ha Halloween-konsert mandag 31. oktober kl 17.30-19 i gymsalen på Hornnes. Vi annonserer, og musikantene kan invitere med seg venner og kjente, som de kan gå "knask eller knep" sammen med etter konserten.


Miniseminar på Hornnes søndag 30. oktober med siste øving før konserten.

Tirsdag 1. november blir det "Jons surprise", en påskjønnelse vi pleier å ha iblant etter konserter. Denne tirsdagen blir det bowling og pizza på Førtito Bowling kl 18-20.


Prøysens Jul:

Lørdag 26. november skal vi ha arrangementet "Prøysens Jul" sammen med Sandbakken barneskole på Filadelfia i Sarpsborg. Det skal være to forestillinger - kl 10 og 13. Styret og Kent Rune jobber sammen med skolen for tiden med planleggingen.

Korpset skal bl.a. ha kafe med salg, og vi forventer en god dugnadsinntekt for korpset. Alle foreldre må regne med å jobbe dugnad denne dagen.


Det var kort om det som skjer framover - hold av datoene. Mer informasjon kommer senere når vi har fått på plass flere detaljer.

Øvingstider torsdag 22. september

lagt inn 20. sep. 2016, 11:27 av Ann-Helen Ørseng


Endringer i øvingstider 15.09.16

lagt inn 14. sep. 2016, 08:26 av Ann-Helen Ørseng

Det har blitt noen endringer i øvingstidene i morgen, se vedlegget. Aspirantene må se når de skal ha notelære (i tillegg til instruksjonstimer).

Vi minner om at når man ikke kan ha korpsvakten man er satt opp på, må man selv bytte den selv med noen andre på vaktlista og gi beskjed til Hege (hege.espelund@gmail.com) om byttingen. Jeg sender ut vaktlista på nytt nå, og også telefonliste for hele korpset. Det er fint hvis dere noterer når dere er satt opp på vakt, og hvis dere ikke kan så er det lurt å kontakte andre og bytte så tidlig som mulig. Jeg skal fortsette å sende ut mailer med påminnelse til neste ukes vakter.

Ann-Helen

(Telefonliste er bare sendt ut på mail og legges ikke ut på nettsiden.)

Øvingstider torsdag 15. september

lagt inn 12. sep. 2016, 10:57 av Ann-Helen Ørseng

I vedlegget er øvingstidene for torsdag 15. september. Merk at det er notelære for de nyeste musikantene i tillegg til instruksjonstimer.

Til info blir det ikke øvelse 29. september pga åpen dør på Sandbakken skole. Dette angår både barne- og ungdomskoletrinnet der så det hadde blitt få musikanter på korpsøvelse.

Tusenfrydstevnet, øvingstider torsdag og rabatthefter

lagt inn 6. sep. 2016, 13:07 av Ann-Helen Ørseng

Her kommer øvingstidene for torsdag 8. september.

Frida er vikar for Linda denne gangen.


Fra og med neste uke vil juniorkorpsøvelsen utvides ca 15 min med notelære etter fellesøvelsen. Dvs juniorene skal øve fra kl 17-18:15 på tirsdager.

Vi starter også med notelære for aspiranter fra og med neste uke. Dette vil være på torsdager, og vi sender ut klokkeslett og gruppeinndeling på dette på mail sammen med de vanlige instruksjonstimene.


Beskjed til vaktene:
Når dere er vakt på tirsdager, innebærer det å gå innom juniorkorpsøvelsen for å se at alt går bra for seg der.


Jeg glemte å skrive i forrige mail: ALLE må passe på at de har med hvite hansker på Tusenfrydstevnet på lørdag. Si ifra på torsdagsøvelsen hvis noen ikke har hansker.


Sarpsborg 08 rabattheftene blir levert ut tirsdag og torsdag til uka.

Tusenfrydstevnet 10. september

lagt inn 2. sep. 2016, 11:16 av Ann-Helen Ørseng

Hei!

Nå nærmer det seg Tusenfrydstevnet, som mange har ventet på. Neste lørdag, 10. september. Det er 27 musikanter påmeldt hos oss, og vi skal altså delta på et veldig stort stevne sammen med 109 andre korps! Her kan dere lese på nettsiden til arrangementet: http://tusenfrydstevnet.no/

Oppmøte utenfor Hornnes skole kl 6:45, vær presise, ha på antrekket og husk på å ha med alt. Avreise kl 7:00 med buss som kjøres av Alex Lislelid, pappaen til Liam og Mathias.

Innmarsj (alle korpsene marsjerer og spiller gjennom parken) starter kl 9:30. Deretter er vi med på fellesnummer og åpningen av stevnet på Amfiscenen. Musikanter og foreldre får deretter baguette og drikke. Vi skal spille konsert kl 13. Etter det er tid for karuseller m.m.

Vi kommer til å dele musikantene inn i grupper slik at alle har én voksen leder å forholde seg til og gjøre avtaler med. De yngste skal alltid gå sammen med en voksen. Vi skal ha et samlingspunkt i parken der det alltid sitter noen voksne.

Hjemreise kl 17, tilbake på Hornnes ca kl 18.

Antrekk for alle:
Svarte bukser (gjerne penbukser), svarte sokker, helsvarte sko (uten noe farget pynt eller såle), svart korps-T-skjorte, rød korpsjakke, hvit korpsveske med regnfrakk i.
Sjekk i god tid at dere har alt dette i orden. De som mangler korps-T-skjorte, korpsjakke, veske eller regnfrakk, må si ifra på øvelsene til uka! Jeanette Gustavsen er uniformsansvarlig.
De andre klærne og skoene må alle sørge for å ordne selv.

Hovedkorpset tar med:
Instrument, marsjutstyr, notestativ, marsjhefte og noter på:
Ei som deg, stiches, Land of hope and Glory, Tusenfryd Honnør, Olsen-banden

Aspiranter og juniorer bør ikke ta med instrumenter denne dagen.

ALLE må ta med:
Frokost/matpakke som spises i bussen på morgenen. Drikke.
Lommepenger

Korps-antrekk, sjekk størrelser

lagt inn 30. aug. 2016, 12:54 av Ann-Helen Ørseng

Hei!


Det nærmer seg Tusenfrydstevne (lørdag 10. september), mer informasjon blir sendt ut etter styremøtet på torsdag.


Det er fint hvis alle i korpset, og da særlig dem som skal til Tusenfryd, kan sjekke korps-T-skjortene og jakkene sine. Sjekk om dere har begge deler, og at det passer. Ellers må dere si ifra på en øvelse før vi drar - si gjerne ifra allerede nå på torsdag.


Ann-Helen

Øvingstider torsdag 1. sept

lagt inn 29. aug. 2016, 15:24 av Ann-Helen Ørseng

Her er øvingstidene for torsdagen. Hege har prøvd så godt det lar seg å gjøre å sette opp søsken til samme tider, men det gikk ikke for alle.
Ved fravær og sykdom er det fint hvis dere ringer eller sender melding til Hege så tidlig som mulig slik at hun får avlyst instruktøren. Tlf 41525548

1-10 of 318