Bildeserier

Sommerturen 2011

lagt inn 26. jun. 2011, 05:49 av Rune Larsen

17-19. juni 2011, Skjeberg-Borås-Trollhättan-Skjeberg.
 
Sommerturen i år gikk til Borås i Sverige med avreise fra Hornnes Skole fredag 17/6 kl. 12:00. Det var i alt 40 personer påmeldt som fordelte seg på  28 musikanter og 12 voksne. Turen var planlagt med buss fra Slettevold Reiser og vår trofaste sjåfør bak rattet. Etter noen timer i bussen ankom vi Borås Camping hvor vi hadde leiet hele Vandrarhemmet og et par hytter. Innkvarteringen gikke raskt og det var avgang til bespisning kl. 18:00 på Knalleland hvor SImen og Ulf hadde funnet en Pizzarestaurant og forhandlet pris. Vi spiste oss rett og slett i hjel for 1800 svenske kroner. Billig og mye bedre en krigene mot Norge tidligere. Resten av kvelden var det frilek på campingen med både bading og båting og vannkrig. Kl. 23:00 var det ro i leiren selv om ikke mange da lå og sov på sin pute. Det lyste fortsatt fra mange av rommene!
 
Lørdag 18. var det vekking kl. 08:00 og mange skulle opp og dusje. Frokosten ble servert i kjøkkenet i kjelleren kl. 09:00. Mange var nok trøtte! :-) Kl. 10:00 var det oppmøte ved bussen for avreise til Borås Stora Torg for spilling kl. 11:00. Flott stort torg i Borås men ikke veldig mange publikummere der! Vi rigget oss i stand og programmet ble startet kl. 11:00 og avsluttet kl. 11:30. Alle påhørende foreldre var enige om at spillingen var veldig bra. Flott dynamikk og spurt gjorte programmet til en fengende og inspirende seanse! Rask pakking og tilbaketur til campingen gjorde sitt til at vi var tidlig i gang med dagen frilek. En gruppe gikk i dyreparken og en gruppe gikk til Knalleland for shopping. Simen og Ulf sørget for grillingen på lørdag kvelden slik at alle fikke hamburgere og pølser (takk til de som egentlig ordnet opp også). Lørdag kveld var alle slitne og rosignalet for barneskolen gikk kl. 23:00. Ungdomsskolen fikk være opp til kl. 24:00. Vaktene passet på at alt fungerte og alle kom trygt i seng.
 
Søndag 19. var det igjen vekking kl. 08:00 med frokost kl. 09:00. Avreise kl. 11:00 til Trollhättan for besøk på Innovatum (Science center), mat på Mac Donalds og ankomst på skolen kl. 18:00 presis etter planen og turen en suksess!
 
 
Styret og turkomiteen vil takke alle foreldre, voksne og barn som har gjort denne turen mulig! Tusen takk for kjepegod innsats og GODT HUMØR!
 
Programmet fra turen med sanger og vitser ligger vedlagt!
 
Se bildene her. Dersom noen ønsker bilder fjernet, ta kontakt med redaksjonen.
 
 

Lysbilder Sommertur 2011

  
 

Gruvøns Musikkår spiller i Sarpsborg

lagt inn 5. jun. 2011, 09:18 av Rune Larsen

Søndag 29. mai 2011, kl. 12:00-14:00, Sarpsborg torg.
 
Gruvøns Musikkår (GMK) besøkte Sarpsborg og gav en liten konsert på Sarpsborg nye torg søndagen den 29. mai. Arrangementet startet kl. 12:00 med andre lokale korps på scenen. Været var litt kaldt og vind, men sol og opphold. For anledningen var GMK forsterket med musikanter for HSMK.
 
Når det var klart for GMK kom de første regndråpene og etter det fjerde stykket kastet dirigent Kent Rune Eriksen inn håndkledet. Da regnet det skikkelig samtidig som sterk vind bidro til meget dårlig stemning og jaget vekk publikum.
 
Redaksjonen var på plass og bringer noen bilder av arrangementet.
 
Flott å høre GMK! Synd med været!
 
 
(Klikk på bildene for større versjon)
 
 
 
Bjørn-Otto og Martine venter på opptreden med GMK.
 
 
 
Hallvard er heller ikke langt unna og passer på sin søster.
 
 
 
Kent Rune gjørt klart til første nummer.
 
 
 
 
 
 
Her sitter Halvard i trompetrekka!
 
 
Vi ser også Martine på klarinett og Eirik på sax.
 
 
 
Bak og litt til venstre skimter til unge lovende, Aasland på baryton.
 
 
 
Regn og omtrent storm gjorde sitt til å ødelegge stemningen.
 
 
 
Her blåser det bikkjer!
 
 
 
Kent Rune rundet av, takket for korpset og gned varmen inn i hendene!
 

17. Mai 2011

lagt inn 19. mai 2011, 13:30 av Rune Larsen

Tirsdag 17. mai 2011, Hornnes Skole.
 
Den 17. mai 2011 startet HSMK programmet kl. 07:15 med revelje i Guslundåsen hvor vi spilte og marsjerte fra Guslundåsen Barnehage og ned til Hornnes Skole for den tradisjonelle flaggheisingen kl. 08:00. Været var grått, overskyet men allikevel perfekt marsvær. Flaggheisingen ble utført med presisjon av den lokale speidertroppen hvor korpset høytidelig spilte nasjonalsangen.
 
Etter flaggheisingen, ca. kl. 08:15, ble det servert frokost til korpset og speiderne. De fremmøtte voksne kunne også få seg en brødskive.
 
Klargjøringen til barnetoget startet kl. 09:30 med oppstilling, innretting og litt tørrtrening. Nytt for året var vår flotte drill-tropp. Barnetoget avmarsjerte kl. 09:45 som vanlig og tok den normale ruten gjennom Skjeberg.
 
Etter barnetoget var vel tilbake på skolen var det tid for innkjøp av vafler, brus, is og pølser fra kiosken. Og selvfølgelig sukkerspinn for barna.
 
Denne 17. mai var flott både værmessig, musikalsk og opplevelsesmessig.
 
Vi i HSMK ønsker å takke alle foreldre, medhjelpere, kioskvakter, ryddere, vaffelstekere, pølsekokere, stortrommeslagere, barytonspillere og dirigenter som bidro til en flott nasjonsdagfeiring.
 
Vi takker også alle som støttet korpset ved å kjøpe mat og forfriskninger fra vår kiosk. Inntekter fra 17. mai betyr veldig mye for korpset! Mange takk!
 
Med hilsen
Hornnes Skoles Musikkorps
 
 
 
Bildeserien (klikk på bildene for å forstørre de)
 
Oppmøte til revelje ved Guslundåsen Barnehage kl. 07:15.
 
 
Fanebærer Bjørn-Arild med duskedamene i flott bunad. Til venstre ser vi flaggborgen. 
 
 
Korpset er oppstilt, innrettet og venter på 1. takt.
 
 
Litt morro for avmarsj.
 
 
Her er vi konsentrerte og venter spent på resten av 17. mai'en.
 
 
 
Venter på flaggheisingen og nasjonalhymnen.
 
 
 
Korpset i vent ved gamle erverdige Hornnes Skole.
 
 
Så ble det frokost kl. 08:15 etter flaggheisingen!
 
 
 
 
 
 
 
Vi ser at mat er godt.
 
 
 
 
 
 
 
Pål synes dette var en skikkelig god frokost.
 
 
 
Her ser vi dirigent Kent-Rune Eriksen med deles av de yngste i korpset.
 
 
 
 
Speidertroppen som stod for flaggheisingen får også mat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan-Otto og Heidi koste seg veldig!
 
 
Barnetoget
 
 
Korpset står oppstilt for avgang i barnetoget.
 
 
 
Vår flotte drilltropp!
 
 
 
 
 
Pål slår på stortromma som er utstyrt med flagg for anledningen!
 
 
To stykk show-gutter i aspirantavdelingen!
 
 
Drill-troppen i aksjon.
 
 
Barnetoget i gang. 
 
 
 
 
 
På Hornnes Skole er kiosken i full gang!
 
 
Her ser vi damene klar til innsats!
 
 
Jan-Otto: "Er'e noen som skal ha no eller?"
 
 
Gutta i sukkerspinnet. Køene var opp til 10 meter lange!
 
 
 
Her ser vi pølsekokervakta.
 
 
Og her er vaffelstekingen.
 
 
 
 

Skjebergmusikken gjennom 60 år

lagt inn 9. mai 2011, 12:10 av Rune Larsen   [ oppdatert 11. mai 2011, 13:25 ]

Søndag den 8. mai 2011, kl. 17:30-20:00, Folkvang, Skjeberg.

Samarbeidskonserten "Skjebergmusikken gjennom 60 år" mellom Gunnarstorp Musikkorps, Skjeberg Storband og Hornnes Skoles Musikkorps ble en SUKSESS!


 
Redaksjonen var enstemmig i sin bedømming av årets kulturbegivenhet i Skjeberg. Kun ett ord er dekkende og det er SUKSESS! En kort runde bland publikum og musikere bekreftet dette. Alle hadde hatt en flott opplevelse både sosialt og musikalsk, og alle ville gjenta dette! Verdt å nevne er at både GTMK og SSB hadde forsterkninger fra HSMK :-)
 
Først ut var Hornnes Skoles Musikkorps som spilte fra reportoaret. Deretter var det Mambo Tabmo fra HSMK Aspiranter. Til slutt kom Musikk og Lek og Drill og fremførte en sang fra Grand PRix Junior til alles gjenlydende applaus. Dirigent var Kent-Rune Eriksen.
 
Etter HSMK kom Gunnarstorp Musikkorps på scenen og viste at de virkelig kunne spille i Ullerøy også og gleder oss til å høre Kaptein Sabeltann igjen :-) Flott spilt, så bra at flere fikk lyst til å komme til Gunnarstorp å spille!
 
Derpå var det Skjeberg Storband som tok oss inn i for mange en nostalgisk tid med klassiske storbandlåter og den største av dem alle "In the Mood". Med Karina Ravneng bød også SSB på vokale nummere! Knallbra! Her kunne vi tatt oss en svingom etter stor musikk! Spillende dirigent Per Tørrholen lot hestene trå til og SSB vise seg fra sin gode side!
 
Til slutt var det avslutningsnummere med alle musikere samlet på scenen og bød på en utrolig inspirerende avslutning. Dirigent Kent-Rune Eriksen dirigerte de trygt til finalen og en kjempeapplaus!
 
På HSMK sin øving påfølgende tirsdag var ordensvakter og ventende foreldre helt lamslått av hva de hørte. Overassistentdirigenter Eirik Rustad og Bjørn-Otto Hansen tok korpset til nye høyder og spillende stående på sine stoler overbeviste hele korpset oss i vakta og på gangen at noe flott hadde skjedd. Vi hadde aldri før hørt korpset spille så klart og tydelig og marsjene til 17. mai satt som skudd. Det var full enighet blandt oppmøtte foreldre at korpset hadde lært masse fra søndagens konsert og hver for seg spilte mye bedre enn uken før! Bra jobbet! Vi gleder oss til en flott 17. mai!
 
HSMK ønsker å takke GTMK og SSB for deres lyst og vilje til å opptre sammen med oss. Vi håper vi kan få lov til å gjøre dette mer i fremtiden. Her viste vi at vi i Skjeberg har et musikkmiljø som vi kan være stole av! Tusen hjertelig takk!
 
Og til publikum, slekt og foreldre: Vi har noe å være stolte av! Musikken vil alle ha med seg hele livet! Tusen takk!
 
Vi bringer noen bilder.
 
 
 
Pernille varmer opp!
 
 
 
Torbjørn må ta det med ro!
 
 
 
Bjørn-Otto, Julie og Hannah venter spent.
 
 
 
Synnøve, Robin (2) og Julie.
 
 
 
Jentene fordriver tiden med show!
 
 
 
Oppvarming for alle.
 
 
 
Emilie lot seg ikke knekke av sykdom, ville heller spille.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kent-Rune: Ikke så høyt da, rolig!
 
 
 
 
 
 
 
VELKOMMEN!
 
 
 
HSMK drar i gang.
 
 
Aspiranter og M&L venter på cue.
 
 
 
Her vises det opp Muse-Samba!
 
 
Aspirantene spille Mambo Tambo!
 
 
Cornelius stepper inn for aspirantene.
 
 
Eirik dirigerer også publikum.
 
 
 
Aspirantene bukker og takker for seg!
 
 
 
Musikk og Lek og Drill synger!
 
 
Gunnarstorp Musikkorps klare på scenen.
 
 
 
Skjeberg Storband.
 
 
Dirigent Per Tørrholen (til venstre).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Leder for Gunnarstorp takker alle fremmøtte og deler ut blomster til dirigenter!
 
 
TUSEN TAKK FOR AT VI FIKK SPILLE FOR DERE!
Hilsen Gunnarstorp Musikkorps, Skjeberg Storband og Hornnes Skoles Musikkorps.
 
 

1. Mai 2011

lagt inn 9. mai 2011, 11:25 av Rune Larsen   [ oppdatert 9. mai 2011, 13:20 ]

Den 1. mai 2011. Kvastebyen og Høysand.
 
Årets 1. mai opptreden startet i Kvastenbyen med avmars fra Hauglundfeltet kl. 10:00. Korpset gikk en kort tur opp fra Hauglundveien og til krysset ned til Walberg. Deretter ble det transport til Høysand og avmars fra "lyskrysset" i Høysand og full musikk til båthavna ved Rorbua hvor Arbeiderpartiet holdt sin tradisjonelle 1. mai apell og serverte vafler til de fremmøtte. Korpset spilte også en par nummer for de fremmøtte og fikk avlutningsvis en stor takk fra den lokale Arbeiderpartirepresentanten! 
 
Redaksjonens utsendte medarbeider var med for å forevige begivenheten. Vi lar bildene tale litt for seg selv mens vi alle sammen nynner taktfaste arbeidermarsjer!
 
BILDER
KVASTEBYEN
 
 
Trommerekka klar til oppslag i Kysten Perle "Kvastebyen" i Hauglundveien.
 
 
 
Korpset har visst for anledningen fått inn en rekrutt uten medaljer og stjerner. Og litt grått hår? Stram er han i allefall. :-))
 
 
 
Kent-Rune retter inn troppene.
 
 
 
 
Fortroppen straks før avgang. Hold flagget høyt og ryggen rak!
 
 
 
Lokalbefolkningen er kommet seg ut for å bevitne årets attraksjon!
 
 
 
Flere av lokalbesetningen var nok litt skeptiske til dette.
 
 
 
 
 Jippi! Jeg gleder meg!
 
 
 
Stram giv-akt i Hauglundveien like før avmars.
 
 
HØYSAND
 
 
Tamburmajoroverdirigent K.R. Eriksen signaliserer at nå skal vi snart spille og gå dere!
 
 
 
Ved ankomst Rorbua ble det holdt en minikonsert. I flott vær dette åren, men litt kaldt.
 
 
 
 
Her har vi Arbeiderpartiel i stram mundur tett fulgt av journalist og fotograf.
 
 
 
 
Lokalbefolkningen i Høysand er nok litt redde og holder seg respektfult på avstand når korpset spiller.
 
 
 
Korpset spilte flott i dag også selv om noen hadde slitt litt med marsjeringen.
 
 
 
 
Klarinettene i full konsentrasjon.
 
VIDEO
 

HSMK spiller i Hauglundveien

 
 

HSMK spiller i Høysand

 
 
BILDER fortsatt
 
 
Vi ser i hovedsak en tuba med Bjørn Otto i førersetet. Også Pernille på fløyte.
 
 
 
 
Flotte barn i korpset altså. Frida spiller triller med far slår takten!
 
 
 
Kornett og trompetrekka var en fryd å høre på. Alle la seg i selen og spilte så vi kunne lukte saltvannet. 
 
 
 
 
Trompetgutta! Lager lyd på 1. mai.
 
 
 
Trommegutta gjorde det spesielt bra i år. De spilte taktfast, høyt og holdt god driv. Flott gutter!
 
 
 
 
Aspirantene hadde en fortjent pause og koste seg med vaffel som Arbeiderpartiet bød på.
 
 
 
 
Vaffel og saft er godt! Hurra for 1. mai.
 
 
 
Heidi er å retter litt på Bjørn-Arild slik at fanen ikke krøller seg! Bra Heidi!
 
 
 
 
Også Arbeiderpartiets apell-holder fikk føle lokalbefolkningens avstand. Kanskje de burde lokket med mer enn vafler?
 
 
 
 
 

Vårkonserten 2011

lagt inn 11. apr. 2011, 08:17 av Rune Larsen   [ oppdatert 11. apr. 2011, 11:41 ]

Den 10. april 2011, Folkvang, Skjeberg.
 
Vårkonserten gikk av stabelen søndag den 10. april kl. 17:00 presis. Omtrent 65 betalende hadde funnet sin vei til Folkvang i Skjeberg for å bevitne vårens flotteste lokalkonsert, nemlig Hornnes Skoles Musikkorps sin tradisjonelle vårkonsert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konferansier Pål Torp ønsket alle velkommen og satte raskt over til korpset ved dirigent Kent Rune Eriksen som startet 1. avdeling. Vi fikk høre følgende flotte stykker:
  • Det er musikk som skal til (arr. Stein Ivar Mortensen)
  • Angels we have heard on high (arr. Elliot del Borgo)
  • Utmot havet (arr. Edvart Fliflet Bræin)
  • Musesamba (arr. Bjørn Morten Kjærnes)
  • Romanesque (av James Swearingen)
Så ble det pause med servering og loddsalg.
 
Etter pausen startet 2. avdeling med Aspirantkorpet under dirigent Eirik Rustad. De fremførte Mambo Tambo hvor publikum var med på å si "OOHH" etter dirigentens kyndige veiledning. Aspirantene fikk masse applaus for dette flotte kunststykket! Takk til aspirantene og Eirik! Glimrende! Vi gleder oss til å få dere inn i hovedkorpset.
 
Neste post på programmet var Musikk & Lek ledet av Hege Espelund og Malin Eriksen. Der fikk vi oss en overraskelse av dimensjoner. De spilte et stykke for oss på blokkfløyte og deretter tok de en sang for hele salen! Her vanket det lang applaus!
 
Tilslutt var det fellesoppsetning med hovedkorpset, aspiranter og musikk & lek som fremførte:
  • Hun er forelsket i lærer'n (arr. Ole Bollom)
  • Dude (Looks like a lady) (arr. Ed Hogan)
Hele korpset takket for seg med entusiastisk applaus fra foreldre, søsken og besteforeldre. En liten spørrerunde fra redaksjonen fanget opp følgende kommentarer:
- Dette var bra!
- Så flinke de har blitt! Jeg gleder meg til 17. mai!
- Jeg synes det var morsomt i pausen jeg, for da fikk jeg kaker!
- Jeg er stolt over hva de presterer!
- Korpset låt skikkelig bra!
- Aspirantene hadde virkelig øvet og det var morro å være med å si UH!
- Musikk og lek hadde gjort en kjempejobb og så flott sang da!
- Jeg vant ikke i år heller!
Hornnes Skoles Musikkorps vil takke alle fremmøtte og medhjelpere for at Vårkonserten ble en skussess. Tusen takk! Og vi håper vi ser deg på 17. mai som blir neste opptreden.
 
Her kommer noen bilder fra arrangementet.
 
 
 
Konferansier Pål Torp åpner showet. Vi ser korpset på scenen med dirigent Kent Rune Eriksen i full konsentrasjon.
 
 
 
 
 
Inngangsvaktene sørget for at ingen snek seg inn uten å betale. De gjorde en grundig jobb, skal sies.
 
 
 
 
Her ser vi flere av inngangvaktene klare til å ta i mot gjestene.
 
 
 
 
Her er korpset under utførelse av 1. avdeling. Legg merke til den store blanke og NYE tubaen! Den er kjempefin!
 
 
 
 
Musikk og lek er klare til opptreden, men publikum venter i spenning på neste nummer.
 
 
 
 
Instruktør Hege Espelund i gang med siste breifing av musikk og lek og aspiranter før opptreden. Noen var nok litt nervøse.
 
 
 
 
Korps og Musikk & Lek og Aspiranter i full opptreden med musesamba.
 
 
 
 
Dirigent Eirik Rustad og Aspirantkorpset fremfører Mambo Tambo! Med UHH fra publikum!
 
 
 
Aspirantkorpset i full konsentrasjon.
 
 
 
M & L truppen i hvilestilling og klar til innsats.
 
 
 
 Etter at M & L hadde gjort et flott stykke på blokkfløyte, stilte de seg oss å sang så hele lokalet fyltes av flotte sølvstuper!
 
 
 
Her er vi inne under avslutningen hvor korpset spiller "Hun er  forelsket i lærer'n" og M & L + Aspiranter holder oppvisning.
 
 

Vårseminaret - sett med utøvernes øyne

lagt inn 21. mar. 2011, 13:07 av Rune Larsen

Det har visst skjedd mye rart på vårseminaret. Redaksjonen har fått tilsendt en hemmelig video som viser at vårseminaret dreier seg om noe helt annet enn musikk. Hmm. Vel, se videoen og døm selv...
 
 
Vennligst bemerk at enhver likhet med virkelige personer ikke er tilsiktet.

Vårseminar

lagt inn 19. mar. 2011, 10:09 av Rune Larsen   [ oppdatert 20. mar. 2011, 14:31 ]

Lørdag 19. og søndag 20.03.2011, Hornnes Skole.
 
Ja, nå er endelig vårens seminar i gang. Kanskje litt tidlig å si våren selv om det fortsatt er snø og kaldt ute? Men det var en solrik dag som bød på litt snøsmelting. Det hele ble godt akkompagnert av vakre toner fra aspirantene og korpsgruppene som øvet iherdig den førsta dagen av seminaret.
 
Vi bringer her noen bilder som forteller litt om hva vi har gjort.
 
 
Her er det lunsj med tørt brød og pålegg til instruktørenes og dirigentens glede.
 
 
 
Her er trompet og kornettseksjonen i full øvelse. Vi ser Hallvard, Synnøve, Hannah og Emilie. 
 
 
 
Her er en god kombinasjon av fløyte og sax. Vi ser Pernille og Martine. Bak ser vi en av våre dyktige svenske instruktører, nemlig Robert.
 
 
 
Oi! Aspirantene i samspilløving. Eirik ser ut som han har blitt aspirant igjen. Men vi tror han prøver å lære de Mambo Tambo.
 
 
 
 
Her er aspirantene igjen. Vi ser bla. Jenny og Ulrik.
 
 
 
Her er Tobias i full konsentrasjon. Han hadde en utrolig flott lyd i tubaen sin. Bra Tobias!
 
 
 
Klarinett og fløyte med Tanja og Jenny! De holdt seg strengt til notene!
 
 
 
 
Aspirantenes sax-rekke hadde god driv gjennom låta.
 
 
 
 
Her er hovedkorpsets klarinettseksjon. Vi ser Marie, Silje, Tuva, Mia, Frida, Martine og Teodor. Bak ser vi gjesteinstruktør Helen som kyndig instruerer.
 
Så til tommeseksjonen med Aleksander og Cornelius på rytmeinstrumenter og bongos.
 
 
 
Jonas spiller for øyeblikket slagverk.
 
 
 
Simen er i full sving over dirigentpartituret. Han strever med å få trommer og grovmessing og bassgitar å spille samme melodi. Redaksjonen vet hvorfor: Se på alle de notene da! Ikke rart det går i surr.
 
 
 
Lunsjen på søndag var det alle håpet på. PØLSER!
 
 
Pølselunsj! Pernille, Amalie, Julie, Jenny, Tanja og Elida synes dette var helt topp!
 
 
 
Det synes guttene også!
 
 
 
Veteranbordet! Eirik, Silje, Kristine, Martine og Bjørn Otto (med ryggen til) (med klokken rundt bordet).
 
Etter det redaksjonen kunne få med seg var alle i strålende humør og meget fornøyde med det musikalske og sosiale. Til og med veteranene glemte musikken i pausen og gikk heller ut for å slå ball! Bra!
 
Vi takker også dirigenten, alle instruktører og våre svenske gjesteinstruktører som gjorde en fabelaktig innsats. Takk til alle foreldre som var vakter og sørget for mat, drikke og frukt!
 
Vi venter allerede på neste seminar!

Til hele korpset fra Amalie

lagt inn 17. mar. 2011, 13:10 av Rune Larsen   [ oppdatert 17. mar. 2011, 13:20 ]

Den 17. mars 2011.
Redaksjonen har fått inn en kjempeflott hilsen fra Amalie Hedin Sund. Den synes vi var så fin at vi viser den frem her på webben.
 
Kjempebra Amalie! Tusen takk, hilsen alle i korpset!
 
 
Kanskje Amalie inspirerer flere medlemmer til å komme med sine hilsner?

Tiden går, og livet i gangen består!

lagt inn 8. feb. 2011, 09:32 av Simen Pedersen   [ oppdatert 8. feb. 2011, 09:54 av Rune Larsen ]

Selvom vi har passert årsskiftet er det fortsatt liv i gangen når HSMK har øvelse. Her sitter som for drøye 50 år siden en gjeng glade korpsforeldre av begge kjønn og diskuterer korpsmusikk, strikkeoppskrifter, pc problemer og hva som kan være den siste utslagsgivende ingredientsen i den ultimate vaffelrøra. Damene valser opp med kaffe, bærer stoler, instrumenter og springer etter barn mens mennene diskuterer mopeder og biler. Kanskje har det vært slik alltid.
 
Vi inviterer alle andre korpsforeldre til dette sosialte og hyggelige offisielle treffet. Møt opp, be om kaffe og ta opp et tema fra hjemmefronten så løser vi det meste fra konfliktløsning til barneoppdragelse.
 

1-10 of 16