♥ Tervetuloa!

Tervetuloa eläinklinikka Hopea Tähteen!  
Hopea Tähti on siis täysin virtuaalinen eläinklinikka, joten mitään ei tapahdu oikeasti. Hopea Tähden "eläinlääkärinä" toimii Jemmari, joka hoitaa näin aluksi hevosia ja poneja. Kun Palveluihin tulee laajennus, niin kissat ja koiratkin ovat tervetulleita!
Nyt en enää höpöttele joutavia, vaan päästän sinut tutustumaan eläinklinikka Hopea Tähteen!
P.S Lukasethan säännöt! 
 
Kuljet rauhallista hiekkatietä pitkin. Tiiedät suurin piirtein missä olet, mutta et ole ihan varma. Jatkat silti matkaasi. Vastaasi tulee T : risteys. Vasemmalle kääntyvässä nuolessa lukee jokin tallin, hoitolan tai kennelin nimi, et kiinnitä suurta huomiota. Mutta kuullessasi oikealta tulevan hirnahduksen, maukaisun ja haukahduken muistat juuri, kuinka lemmikkisi jalkaan tuli edellisenä päivänä haava. Luit nuolen, joka viittasi  oikealle ja totesit, että sinä luki: "Eläinklinikka Hopea Tähti". Lähdit juosten Hopea Tähden pihaa kohti, joka näkyi vajaa kilometrin päästä risteyksestä. Näit isoja rakennuksia ja tiesit, että tänne voisit tuoda lemmikkisi. Hiljensit vauhtisi reippaaseen kävelyyn ja huomasit erään tytön taluttavan hevosta. Kiihdytit vauhtiasi ja menit tytön luokse. Avasit ujosti suusi ja kysyit tytöltä:
- Hei! Onko tämä paikka siis eläinklinikka Hopea Tähti?
- Hei! Ja joo, kyllä tämä on. Kuinka niin? Vastasi tyttö.
- Ajattelin vain, kun lemmikkini jalkaan tuli eilen haava, se tarvitsisi hoitoa. Vastasit jo hiukan reippaammin.
- Voisit tuoda lemmikkisi tänne hoitoon, tai kysyä ainekin neuvoa tämän klinikan omistajalta ja eläinlääkäriltä, Jemmarilta. Löydät hänet tästä vaaleasta rakennuksesta. Vastasi tyttä sivulle ystävällisellä äänellä.
- Voi kiitos! Lähden hei etsimään häntä! Sanoit intoa puhkuen.
Astelit valkeaan rakennukseen ja löysit vaaleatakkisen ihmisen karisinasta. Keräsit rohkeutta ja kysyit:
- Anteeksi, mutta oletko sinä Jemmari?
Vaaleatakkinen nuori eläinlääkäri kääntyi sinua kohti ja vastasi:
- Kyllä minä olen. Mikäs sinut tänne lennätti?
- Tuota, lemmikilleni tuli eilen jalkaan haava, enkä tiedä mitä sille pitäisi tehdä. Voisitko auttaa? Kysyit rohkeasti ja hiukan surullisesti.
- Voi kuinka ikäväjuttu! Mene nyt kotiisi, ja tässä on puhelinnumeroni, niin voit soittaa ja tilata ajan. Kysythän vanhemmiltasi luvan? Jemmariksi tosdettu henkilö selosti.
Nyökkäst päätäsi ja lähdit reippain askelin kotiin. Soitit illalla vielä Jemmarille ja lupasit tulla seuraavana päivänä lemmikkisi kanssa tutkimuksiin.