Wim Voet 

studeerde aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen o.l.v. Walter Boeykens en aan het Lemmensinstituut te Leuven o.l.v. Jan van den Ecker.Hij behaalde er achtereenvolgens de eerste prijzen klarinet, kamermuziek, basklarinet en het hoger diploma klarinet met grote onderscheiding.

Heel wat ervaring deed hij later op bij virtuozen als Sabine Meyer, Thomas Friedli, Eddy Daniels en Peter Geisler. Als orkestmusicus maakte hij achtereenvolgens deel uit van de Jonge Filharmonie, de “Académie Européenne pour la Perfectionnement de Musiciens d’Orchestre” en het Wereldorkest van Jeugd & Muziek. Hij heeft samengewerkt met zowat alle Belgische orkesten en operahuizen (I Fiaminghi, Beethovenacademie, de Munt, het Nationaal Orkest van België ….) Momenteel is hij vooral freelance aktief aan het orkest van de Vlaamse Opera en de Filharmonie.

Als solist en in kamermuziekverband concerteert hij onder meer met het Filharmonisch Kamerduo, het ensemble Bellerophone, het trio De Vita en het Obbrussel strijkkwartet.
Concerten brachten hem dan ook al in alle landen van Europa, Japan, Rusland, Amerika en Canada waar hij o.a. samenwerkte met dirigenten als Vernon Handley, Serge Baudo, Kent Nagano, Philippe Herreweghe en Rudolf Werthen. Wim Voet is vooral bekend als klarinettist van het ensemble Elixir d’Anvers waarmee hij al ruim 250 concerten verzorgde.

Naast CD-opnames met het ensemble Elixir d’Anvers, het Bellerophon blazersensemble, pianist André De Groote en de Filharmonie, verscheen in 2015 zijn eerste  CD met het Filharmonisch Kamerduo en cellist Stijn Kuppens. Deze unieke CD is wereldwijd de eerste full-CD met deze uitzonderlijke bezetting.

Als pedagoog is hij gedurende 10 jaar verbonden geweest als gastdocent aan de Hogeschool Antwerpen. Momenteel is hij actief aan de stedelijke muziekacademies van Ekeren, Deurne, Borgerhout en Berchem als leraar klarinet en kamermuziek. Ook zijn leerlingen vallen regelmatig in de prijzen o.a. tijdens het eerste nationale klarinettenconcours te Gent.Katelijn Van Kerckhoven

kreeg haar eerste cellolessen in de muziekacademie te Ekeren bij Dhr. Willekens.  Rond deze periode werd ze laureaat “Jong Talent” en kreeg hiervoor de Prijs Alex De Vries-Tolkowsky.  Vervolgens studeerde ze aan het Lemmensinstituut en het Koninklijk Vlaams Conservatorium te Antwerpen onder leiding van Roel Dieltiens en Hans Mannes, waar ze haar meestergraad en pedagogisch diploma behaalde. 
Momenteel geeft ze les aan de muziekacademies te Ekeren , Merksem en Sint-Job in’t Goor. 
Zij treedt op als als free-lance in ensembles en orkesten als deFilharmonie, de Beethovenacademie, Het Arca theater...  Ze houdt van creatieve uitdagingen en is momenteel lid van talrijke kamermuziekensembles
Katelijn heeft interesse in alle vormen van kunst en creativiteit als communicatie tot een meer kwalitatieve samenleving. Haar gedrevenheid weerspiegelt zich enerzijds in haar medewerking aan de organisatie van succesvolle celloprojecten (waaronder “Dances with cellos 2”, “Feest”  en “Palladio” - een cellofestival in Antwerpen) en anderzijds in haar veel-zijdige podiumcarrière. 
De concerten die ze geeft gaan van het Festival Van Vlaanderen tot de Ancienne Belgique.Daniel Sadkowski

reeds op 9- jarige leeftijd concerteerde Daniël Sadkowski met orkest in het concerto nr. 20 KV132 van W.A. Mozart. Een jaar later werd hij laureaat van de internationale Gunther wedstrijd. 

Aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel behaalde hij een eerste prijs kamermuziek en het hoger diploma voor piano. Hij won er eveneens de prijs ‘Claire Hennes de wever’. Aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen behaalde hij een eerste prijs harmonie en ontving er de prijs ‘Paul Gilson’. 

Daniël Sadkowski is thans als leraar piano en instrumentaal ensemble  verbonden aan de academie van Deurne-Antwerpen  en wordt regelmatig gevraagd om internationale artiesten te begeleiden.