In de prachtige akoestiek van de historische Sint-Jozefkerk te Hoogboom-Kapellen organiseren wij op 3 maart 2018  het tweede benefietconcert t.v.v. de Vlaamse Vereniging Autisme.


Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) brengt mensen met autisme, hun ouders, familie en sociaal netwerk samen. VVA wil onze samenleving motiveren en activeren zodat mensen met autisme en hun omgeving zichzelf kunnen zijn, vertrekkend vanuit hun kwaliteiten en rekening houdend met hun specifieke noden.  De werkingsmiddelen van VVA komen voor 60 à 70% uit giften van en acties georganiseerd door individuen en organisaties. Zij dragen dit benefietconcert dan ook een heel warm hart toe.


Op het programma staan het Kegelstatt trio van Wolfgang Amadeus Mozart, het Gassenhauertrio van Ludwig Van Beethoven en Märchenerzählungen van R. Schumann.  Eén voor één meesterwerken uit het klassieke repertoire voor klarinet, cello en piano met Katelijn Van Kerkchoven aan de cello, Wim Voet aan de klarinet en Daniel Sadkowski aan de piano.


 
meer info
meer info
 
Tijdens het concert zal kunstenares Frieda Vanheuckelom
aquarelschetsen maken waarvan de opbrengst gaat
 naar het goede doel.
Enkele werken zijn al te bewonderen op onze "galerij"paginazaterdag  3 maart 2018
om 20u00
Sint Jozefkerk te Hoogboom-Kapellen
Kom mee genieten van deze geweldige avond !