Home‎ > ‎Nederlands‎ > ‎

Wandelen

Het Müllerthal is een van oudsher uitgesproken wandelgebied met zeer goed aangegeven wandelroutes die in 2008 geheel opnieuw zijn bewegwijzerd.


De hoofdroute is de zogenaamde Müllerthal-Trail, deze wandelroute bestaat uit vier grote rondwandelingen die tesamen 140 km lang zijn. Daarnaast zijn er drie kortere Extra Touren A, B en C.

Voor de minder fanatieke wandelaars zijn er vele nog kortere lokale wandelroutes met een lengte vanaf ongeveer 3 km of langer. (Klikt u hier voor een overzicht in tabelvorm)  

U zult zeer onder de indruk zijn van het bijzondere landschap en de gevarieerdheid van deze schitterende omgeving! De routes volgen spannende paden langs grillige rotsformaties, soms met smalle spelonken en kleine grotten, maar ook langs beekjes door diepe dalen en langs mooie vergezichten. Ook voor gezinnen met kinderen een paradijs, uw kinderen zullen zich tijdens de avontuurlijke en uitdagende wandelingen gegarandeerd niet snel vervelen.

Meer informatie en wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Bungalowpark.

Hieronder treft u een klein aantal van de vele wandelmogelijkheden aan.Wandelroutes overzicht op kaart en om te downloaden 

Wandelroutes start en eindpunt in Dillingen (PDF)
Wandelroutes (PDF )