de                                                 
 
 
            
                                                                                                                                                                                                                               0476/49.34.81 

Beste Hondenliefhebber,

In de eerste plaats willen wij je, in naam van het bestuur en de instructeurs van hondenschool 'KVH' , van harte welkom heten op onze nieuwe website.

De V.Z.W. hondenschool -KVH- werd opgericht in1932 en is aangesloten bij de K.K.U.S.H. onder het nummer : 219, sectie 4B.

Onze terreinen zijn gelegen in de Groenstraat 10 te Wetteren ten Ede

Elke hond kan vanaf de leeftijd van 2 maand bij ons terecht, onze lesgevers zetten zich graag in om samen met U van uw hond een sociaal en welopgevoede vriend te maken. Bent U van plan zich een hond aan te schaffen, maar weet U niet goed welk hondenras, welk geslacht, welk karakter van de hond het best bij uw gezin past ? Wilt u meer weten over een bepaald hondenras, kom dan gerust even langs.

Wij trainen wij op een hondsvriendelijke manier volgens de reglementen van de K.K.U.S.H. Onze instructeurs zullen proberen je met raad en daad bij te staan om je te leren hoe jij van jouw hond op de beste manier een aangename huisgenoot kan maken.

Met om het even welke hond kan je bij ons terecht.
Groot of klein, gezelschap- of verdedigingshond, rashond of kruising…

Zoals je verder kunt lezen kan je bij KVH terecht in twee verschillende programma’s:
                          Het Belgisch ringprogramma
 
                    of het gehoorzaamheidsprogramma.

Wat en hoe te kiezen hangt af van het ras, het doel, de verwachtingen en het karakter dat je hond bezit. Om tot een verantwoorde keuze te komen vraag je best het advies van onze PR- man of van een instructeur.

Trainingen horen te verlopen in een sportieve en vriendschappelijke sfeer.
Blijf dus ook kalm wanneer je viervoeter er even geen zin in heeft… De instructeurs die jaren ervaring achter de rug hebben zullen je in alle omstandigheden helpen.

Je zal zien: africhting is een prachtige sport. Eens je de microbe te pakken hebt, zal je ze moeilijk kunnen missen. Maar iedere sporttak vraagt inzet en doorzettingsvermogen. De prachtige resultaten die je bij enkele vrienden ziet, zijn niet het resultaat van enkele trainingen, maar van maanden, ja soms jaren hard werk…

Wij wensen je veel succes met je hond. En wie weet behoor je tussen dit en een drietal jaren niet tot de kern van gedreven sporters die hun clubkleuren op de Belgische wedstrijdvelden verdedigen.

Een GOED opgevoede hond
is een plezier
voor het gezin en zijn omgeving