Jó tanár is holtig tanul - Különösen, ha megfizetik érte


"3 perc a csengőig. Vajon a Kovács fiúnak milyen napja van ma? 

Kiakaszt megint, vagy csak szimplán passzív lesz. Egyikkel sem tudok mit kezdeni, pedig néha elárulja magát, hogy lenne hozzá tehetsége. 

Egyszerűen belefáradtam már az egészbe, pedig kár lenne a fiút veszni hagyni..."

Azt mondják ötévente meghasonulunk a munkákkal kapcsolatban. Ön hány ilyen mélyponton van már túl?


Ön is úgy érzi néha, hogy a pályakezdő tanári lendület, és a világmegváltó szemlélet mintha megtört volna?

Fásultan kezdi néha már a hétfőt is?

Nem csoda, hiszen manapság majdnem mindenki azért küzd, hogy az évtizedek során megszerzett életszínvonalát megtartsa.


Nem egy tanárnak azonban már ennél is lejjebb kellett adnia. Ha nem is vallják be kudarcként önmaguknak, de biztosan sok önértékelési problémát okoz az anyagi helyzetük megbillenése.

Közben a munka nem állhat meg, az oktatás színvonala nem szenvedhet csorbát, holmi magánéleti válság miatt.

Vagy mégis?

A méltóság megőrzése egyre nehezebb a munka és a család fenntartásáért folytatott küzdelemben.

...

Vajon hogyan folytatódna a bevezetőben leírt történet, ha a Kovács fiú tanárának megdupláznák a fizetését?

De miből is lenne Önnek, vagy más tanárnak egyszeriben még egy teljes fizetése?

Vegyük sorba a lehetőségeket:

 • Vállalkozó is lehetne, de ha lenne hozzá érzéke, akkor sosem lett volna tanár.
 • A házalásért biztosan sokat fizetnek, de ahhoz gyomor kell (meg fapofa), és álló nap kellene hajtani.
 • A magántanári posztra pályázni megint csak vakmerőség lenne, ha tényleg nincs vállalkozói vénánk. Ráadásul a tanítást választani másodállásnak is ... az már több, mint kimerítő!

Ezek után az online pénzkereseti lehetőségek már nem is tűnnek olyan extrémnek.

Mi lenne, ha kipróbálna egyet?

Higgye el, hogy Önnél sokkal korlátozottabb mozgástérrel rendelkezők is dolgoznak az Interneten, akiknek már sikerült előre bebiztosítaniuk a megfelelő életszínvonalukat.Honnan ismeri fel, ha biztos megélhetést kínáló, Internetes pénzkeresési lehetőségre talált?

  1. Léteznek már olyan projektek az Interneten, ahol pontosan kidolgozott,másolható megoldásokkal segítik az üzleti partnereket.
  2. Legális üzleti lehetőség, méghozzá honosított engedélyekkel.
  3. Eladható termék, vagy szolgáltatás áll a háttérben. Ha valahol azt olvassa, hogy semmit sem kell eladnia, akkor zárja be gyorsan a weboldalt, mert félrevezetik (vagy éppen egy zöldfülű akarja "megtanítani" Önt olyanra, amit még ő sem ismer).
  4. 100 %-ban online munkát igénylő üzlet kevés van, de ha szerencséje van talál ilyet.
  5. Nem monoton (pl. gépelés, vagy reklámozás) munkát kínálnak, hanem kreativitást, és egyfajta Internetes jártasságot igénylő feladatokat adnak, de mégsem kell "feltalálni a spanyol viaszt" (lásd 1. pont).


Ennyi kritériumnak megfelelő online üzleti lehetőséget valóban csak ritkán lehet találni.
Mindezt onnan tudom, hogy indítottam, és csatlakoztam is már különböző online projektekhez, amelyek nem mindenben feleltek meg a saját tapasztalataim alapján összeállított kritériumoknak.


Az évek során igencsak válogatós, mondhatni finnyás lettem, ha online üzletekkel kerestek meg. Két kudarc megtanított arra is, hogy csak több éve, tisztességesen működő cég ajánlatát szabad elfogadni.

Nemrég úgy döntöttem, én választom ki a saját elvárásaimnak megfelelő megfelelő üzletet.Bemutatom Önnek az imént vázolt tisztességes online munkák egyikét, amivel keresni is lehet.

Az ajánlatom egy nem túl könnyű, de megtanulható és követhető stratégiára épül, amely fokozatosan építi fel online vállalkozását.
Néhány alapinformáció egy karnyújtásnyira lévő online mellékállásról:
  1. A munka nehezét teljesen online területen kell elvégezni. Azaz nincs telefonálgatás, utcán leszólítás, sem rokonok "befűzése".
  2. A feladatok elvégzésének színvonalától függ a kereseti lehetőség is, de a szakértői team által kidolgozott programot követve csak a lusták vallanak kudarcot.
  3. Mindehhez tanulásra, új értékek megszerzésére lesz szüksége, ami egyben lehetőség is. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az online marketing gyakorlati oldalát ismerheti meg a segítségemmel, ami igazi kincset érő tudás az Interneten. Mindehhez a legmodernebb eszközöket kapja készen, vagy félkészen.
  4. Önnek csak a tanultak megfelelő alkalmazását, és az eszközök megfelelő kombinációját kell megvalósítania, amiben folyamatosan segítem az önállóvá válásáig.
  5. Félre ne értsen. Ne egy monoton oktatóprogramot képzeljen el, ahol csak az utasításokat kell teljesíteni, és ismételgetni. Személyes támogatásomat, és a csapat elitjének segítségét fogja élvezni, hogy csak a hasznot hozó munkákkal kelljen foglalkoznia.
  6. Nincsenek kötelező teljesítési szintek, se vállalkozáshoz, vagy "befektetéshez" kötve a munka elkezdése. Fokozatosan és elveszíthetetlenül halmozódó jutalékok annál inkább.


Fél Ön annyira az új dolgok megtanulásától, hogy a tisztességes megélhetést is félredobja miatta?


Sohasem álmodozott olyan tisztességesen megfizetett munkáról, amit akár két órája között is végezhet a munkahelyén?


Ugye milyen sokszor gondolt már arra, hogy bár csak egy hirtelen elhatározással bármikor elutazhasson családjával egy-egy hosszú hétvégére a hegyekbe.


Egy kihívást jelentő, jövedelmező mellékállás, amit be sem kell vallania munkatársainak, és senkit sem kell befűzni, csak hogy Önnek jobb élete legyen.


Mennyivel egyszerűbb lenne az élete, ha a kitartó munkájának köszönhetően az éves adóbevallásnál 7-számjegyű összeget írhatna az egyéb bevételekhez!


Álmodozás helyett azonban ajánlok egy sokkal hasznosabb dolgot.


Tervezzük meg közösen az Ön jövőjét, tegyünk konkrétumokat a hiányzó helyekre.

Mire számíthat?


Az eddigi tapasztalatok alapján egy ehhez hasonló menetrendet tartok valószínűnek:
 • A következő hétvégéi és a tanítási szünet már izgatott, online munkával terhelné a szabadidejét, amiért cserében új ismeretekkel lesz gazdagabb. (Ez eddig nem túl bíztató? Várja ki a végét.)
 • A folytatás már egy reményekkel teli és merőben új értékekkel rendelkező emberként érné, aki már TUDJA, hogy az idei Karácsony boldogabb, az új év pedig sokkal gazdagabb lesz.
 • A nyugdíjról alkotott gondterhelt, és ismeretlen jövőkép helyett egy aktív online vállalkozót lát majd, saját magát.Amennyiben az álmodozásnál sokkal többre vágyik, kérem töltse le a 4D JÖVEDELEM tanulmányt az alábbi űrlapon.

Milyen hasznos információkat nyújt a tanulmány?

Vajon a társadalom biztonságos gazdasági oldalán él, vagy Önnek is meg kell találnia a kiskaput amelyik az átjárást biztosítja? 
Hol vannak rések az anyagilag függetlenül és a hónapról-hónapra élők között tornyosuló falakon? 
Hogyan kerülje el, hogy az Interneten keresett munka ne kergesse újabb alkalmazotti állásba, amiben másnak teremti meg az anyagi biztonságot, nem magának? 
Milyen munkával lehet aprópénzt keresni és melyek azok, amely nem csak Önnek, de egész családjának akár örökölhető módon teremtenek vagyoni hátteret
Milyen a 4 dimenziós gondolkodásmód és hogyan érhet el vele anyagi sikereket?  Töltse le és olvassa el most, mielőtt egy újabb mókuskerékbe szállna, vagy feleslegesen kiköltekezné magát az Interneten

  4D Jövedelem

  Ingyenes tanulmány!


  Töltse ki az űrlapot, és küldöm az ajándék tanulmányt!

  Feliratkozása megerősítését követően azonnal letöltheti a 4D Jövedelem tanulmányt!

  A tanulmány mellé intenzív, egy hetes email tanfolyamon vehet részt.
  Garantáltan hasznos tudás kerül a birtokába!

  Jelentkezésével hozzájárul, hogy a weboldal üzemeltetője teljes körű leírást, és hasznos információkat küldjön Önnek az ezen a weboldalon bemutatott online vállalkozással kapcsolatban.