Kort om foreningen

Hvem er vi?
 
 

A/B Holme Bjerge Parken er en privat andelsboligforening, bygget i 2003. Den består af 39 boliger i 1 plan. Husene, der er i gule mursten med rødt tegltag, omkranser tre fælleshus beliggende centralt i bebyggelsen. A/B Holme Bjerge Parken ligger tilbagetrukket fra Holme Parkvej (189-269) og er omgivet af store fællesarealer.

Beliggenhed

A/B Holme Bjerge Parken ligger i et naturskønt område ved Århus højeste punkt Jelshøj, hvor grønne marker  kan nås ved kun to min. gang. Desuden bydes der på mange fællesfaciliteter, gode indkøbsmuligheder. Busforbindelse 13 kan bringe dig til eller fra Århus centrum på under 30 minutter.


Boligerne

Grundens matr. nr. 10 a m. fl. Holme By Holme.
Grunden er beliggende på sydsiden af Holme Parkvej, det betyder, at alle boliger har ulige numre.
Grundens areal er på 15.797 m2

I A/B Holme Bjerge Parken er der følgende boligstørrelser:

Antal boliger Størrelse / m2 Type
11 115 AX
10 105 A
5 83 C
4 101 D
9 98 E

De fleste boliger har stort åbent spisekøkken, rummelig stue og 1-3 værelser,badeværelse med bruseniche. I bryggers er der vaskemaskine. Gulvene er udført i parket (forskellige træsorter i husene). Boligen opvarmes med fjernevarme - gulv-varme, altså ingen radiatore, og er tilsluttet YouSee fællesantenneanlæg. Til hver bolig hører der et mindre udhus samt små for- og baghaver.

Fællesarealer

Bebyggelsen er omgivet af grønne arealer, der skaber en atmosfære af samhørighed. Det indre areal indeholder udhuse, fælleshus, grønt område  og parkeringspladser. 


Fælleshusene

Der er tre fælleshuse ét stort og to mindre. Midt i bebyggelsen findes det store fælleshus. Det er et attraktivt hus med et utal af anvendelsesmuligheder af både privat og fælles karakter. Huset er indrettet til 50 personer og indeholder alle nødvendige faciliteter. I det største Fælleshus findes bl.a. et stort mødelokale med køkken og vaskerum, i de to små fælleshuse findes aktivitetsrum. I de tre fælleshuse findes der tilsammen 4 permanente og 2 mulige værelser med tilsammen 16 sengepladser. Værelserne kan midlertidig udlejes til beboernes gæster.
Endelig findes der i forbindelse med bebyggelsen carporte til de fleste af andelshavernes biler, endvidere aflåselige rum til cykler.
De boligejere, der har investeret i carporte, har ejendomsretten til disse


Bestyrelsen

A/B Holme Bjerge Parkens bestyrelse varetager foreningens interesser. I samråd med og foreningens tekniske udvalg  vedligeholdes byggeriet, og der budgetteres med et ansvarligt vedligeholdelsesniveau.


Udvalg

Foreningen har nedsat flere udvalg, hvor beboerne alt efter interesse og temperament har mulighed for at gøre sig gældende. 


Foreningens traditioner

Årsfest, sommerfest, månedlige fællesmøder -dog ikke i juni, juli og august- og i marts generalforsamling og to årlige arbejdsdage. I vintersæsonen er der næsten hver måned et kulturelt arrangement.


Økonomisk tryghed

A/B Holme Bjerge Parken er en økonomisk velfunderet andelsboligforening med et lavt omkostningsniveau, langsigtede drift- og vedligeholdelsesplaner, som sikrer en stabil boligafgift.

Har du spørgsmål, så kontakt formanden på mailadressen: formand.holmebjerge@gmail.com

Hvis du vil vide mere om andelsboliger, kan du finde det på hjemmesiden for Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation.

Læse mere om foreningens idégrundlag og vision.