TULAJDONOSOK AJÁNLÁSÁVAL

Miért is szeretjük a hobbiházat?

A mai rohanó világban, ha van is kertünk, már nem krumplit, répát ültetünk. Nem kapálunk, nem gyomlálunk, a kevés szabadidőnkben csak gyorsan lenyírjuk a füvet.

A gyerekeinknek nem tudjuk megtanítani, hogyan kell elvetni egy magot, elültetni egy palántát, nem élik át az örömöt, ahogyan termőre fordul a növény.

Emlékezzünk vissza, amikor a sorban guggolva csemegéztük a cukorborsót, majd együtt fejtettük a nagymamával….

Utána nem kellett egy gyereket sem győzködni, hogy a borsófőzelék finom!

Erre lehet hiánypótló megoldás a hobbifólia.

Kicsi alapterületen, kevés energiával fenntarthatunk családunk számára konyhakertet, ahol az időjárástól védve vannak növénykéink, áttelelnek a fűszernövények, a karácsonyi pisztránghoz mindig van friss petrezselyemzöld, és rozmaring! A gyerekek itt mondás nélkül lelegelik a borsót, a metélőhagymaszálakat, a stevia leveleket, vagy a különböző színű koktélparadicsomokat. 😊

Többéves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy minden évben lelkes segítőink a gyermekeink a háztáji kis növényházunkban a magok, és virágok ültetésekor, majd, amikor érik az eper és a paradicsom. A köztes időben inkább csak mi felnőttek gondozzuk a veteményest, de ezzel mintát adunk nekik, anélkül, hogy prédikálnánk a kertészkedés örömeiről.

Igen. Tudjuk, hogy a boltokban mindent lehet kapni. Mindent is. Nem tudjuk viszont valóban igaz-e, ami a címkén szerepel. Nem tudjuk meddig lesz ez így. Adjuk tovább, amit ránk hagytak a szüleink!

Erdődi Péter, és Erdődiné Ildikó, a Hírös Fóliaház Kft tulajdonosainak ajánlásával.