OM OSS

<MENY 


Hege og Ditte

Jeg heter Hege Gamst Landsem og bor i Bodø.  Er opprinnelig fra Nord-Trøndelag, men har funnet det for godt å gjøre nordlending av meg. Fortrinnsvis på grunn av gode venner, men også på grunn av en fantastisk natur. 

Til daglig jobber jeg som regnskapsfører i et firma som heter Økonor - et hektisk yrke til tider, men man får gjøre sitt beste for å styre hverdagen dit man vil!

Min hundeinteresse våknet til liv i det den herlige frøkna på bildet oppe til venstre -  Nakisca's Dristige Misty - kom inn i mitt liv tidlig høsten 1995. Hun var den herligste riesenschnauzeren du kan tenke deg - full av særegenheter og tonnevis med personlighet. Sammen kom vi oss til eliteklassen i lydighet, men i bruks måtte vi stoppe etter opprykk til kl C i spor på første forsøk på grunn av skuddberørthet. Vi prøvde oss også på agility, men det er et kapittel for seg - makan til å ta av på konkurranser...;o) Misty ble såvidt over 11,5 år -  hun sovnet fredelig inn i fanget mitt den 26. januar 2007 - savnet etter henne vil alltid være der...men sorgen blir nok litt lettere å bære nå som Ditte - "Isrose av Nordlandsbris" er kommet inn i mitt liv - en deilig aussie-jente fra Kennel Nordlandsbris - hun kom hjem til meg lørdag 21. april 2007.  Og det er altså Ditte som blir hovedtema på denne nettsiden...