Pysy kärryillä lippukunnan tapahtumissa seuraamalla ajankohtaisia uutisia ohesta!

Ajankohtaiset uutiset

 • Aloituskokous 27.8 Lasimuseon puistossa

  Riihipääskyt ja Hirviveikot järjestävät aloituskokouksen Lasimuseon puistossa maanantaina 27.8. klo 18.00. Tapahtumaan ovat tervetulleita vanhojen partiolaisten lisäksi kaikki uudet partiosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Illan ohjelmassa on partiomaista toimintaa, letunpaistoa ja mukavaa yhdessä oloa. Mukaan oma muki sekä ruokailuvälineet!

  Syksyllä 2018 tarjoamme 1.-2.-luokkalaisille sudenpentuikäisille tytöille ja pojille partiotoimintaa Muurahaiset-laumassa maanantaisin klo 18.00-19.30.

  3.-4.-luokkalaisille tytöille ja pojille tarkoitettu Ketut-seikkailijajoukkue puolestaan kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.00-19.00.

  Muiden ryhmien toimintaan on myös mahdollista tulla mukaan. Ole tällöin yhteydessä lippukunnan ikäkausivastaavaan.

  Aloituskokouksessa tapaat ryhmien johtajat ja muut ryhmään kuuluvat partiolaiset, mutta toimintaan pääsee mainiosti mukaan myös myöhemmin. 

  Lähettänyt 15.8.2018 klo 8.45 Hirviveikot Hirviveikot
 • Avoimet ovet - tutustuminen partioon 16.5. ja 23.5.


  Riihipääskyt ja Hirviveikot kutsuvat uusia partiosta kiinnostuneita tyttöjä ja poikia tutustumaan partiotoimintaan toukokuussa.

  Järjestämme kaksi avoimien ovien iltaa: ensimmäisen keskiviikkona 16.5. klo 18.00-19.00 ja toisen heti seuraavana keskiviikkona 23.5. klo 18.00-19.00 Kirkkopuiston seurakuntakodin alakerrassa sijaitsevalla partiokolollamme. Iltojen ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti sudenpentuikäisille (7-9-vuotiaille) sekä seikkailijaikäisille (10-12-vuotiaille), mutta mukaan ovat tervetulleita myös tätä vanhemmat partiosta kiinnostuneet.

  Tervetuloa!

  Lähettänyt 15.5.2018 klo 8.32 Hirviveikot Hirviveikot
 • Aloituskokous torstaina 24.8.2017 klo 18 alkaen
  Hyvä Hirviveikkoväki!

  Elokuu on jo pitkästi yli puolenvälin, joten on aika aloittaa myös partio tämän syksyn osalta! Koko lippukunnan yhteinen avauskokous pidetään tuttuun tapaan lasimuseon (länsipuolen) nuotiopaikalla torstaina 24.8.2017 kello 18-20. Paikalle tarvitset oman itsesi ja iloisen partiomielen lisäksi vain omat ruokailuvälineet. Ohjelmassa hauskaa yhdessä oloa sekä pientä purtavaa. 

  Paikalla päätetään myös ryhmien syksyn kokousajat, joten selvitäthän jo etukäteen mitkä päivät voisivat olla sopivia.

  Saavuthan paikalle ja pyydät vielä partiosta kiinnostuneesi kaverisikin mukaan!

  Torstaina nähään!

  - Mikko
  Lähettänyt 21.8.2017 klo 22.52 Hirviveikot Hirviveikot
 • Aloituskokous 29.8. klo 18
  Hei Hirviveikot ja vanhemmat!
  Kesän oheistoiminnan jälkeen on aika potkaista lippukunnan säännöllinen toiminta taas käyntiin. Sen teemme tutussa lasimuseon puistossa asianmukaisin menoin 29.8. kuudelta. Illan aikana, pienen purtavan saattelemana hoidetaan tulevan vuoden käytännön asiat kuntoon, pelaillaan vähän, ja vaihdetaan kuumimmat kuulumiset. Mukaan ovat tervetulleita myös vanhemmat sekä partiosta kiinnostuneet.

  Tervetuloa!
  Mikko Lehtinen,
  lippukunnanjohtaja
  Lähettänyt 18.8.2016 klo 2.40 Hirviveikot Hirviveikot
 • Hirviveikkojen syyskauden aloituskokous ma 24.8. klo 18 Kololla

  Hirviveikot kokoontuvat aloituskokouksen merkeissä Kolon pihalle (Kirkkopolku 2) maanantaina 24.8. klo 18.00 alkaen. Kolon pihalta siirrymme sopivassa vaiheessa Kirkkopuistoon eli toiselle puolelle Seurakuntataloa (pihalta puistoon on opastus). 

  Aloituskokouksessa jo ennestään olemassa olevat ryhmät rukkaavat kokousaikojaan muun tekemisen ohessa ja uusia ryhmiä muodostetaan johtajatilanteen mukaan. Kaikki partiosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tutustumaan partioon ja Hirviveikkojen toimintaan! 

  Erityisen tervetulleita ovat myös viikkotoiminnassa auttamisesta kiinnostuneet vanhemmat - johtajia ryhmiin on tarjolla vähän, joten avustamalla ryhmän toimintaa varmistat lapsesi paikan partioryhmässä!

  Tervetuloa kaikki hirviveikot, vanhemmat ja tulevat partiolaiset!


  Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

  Samuli Hartikainen

  Lippukunnanjohtaja

  (hartikainen.samuli.a@student.uta.fi).

  Lähettänyt 11.8.2015 klo 0.43 Hirviveikot Hirviveikot
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/6. Näytä lisää » Hirviveikkoja ja vanhempia letunpaistopuuhissa keväällä 2014.