Varausehdot

Varausehdot

Yleiset varausehdot

Noudatamme mökkivuokrauksessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta ja varmistavat yhteistyön joustavan sujumisen. Ehdot tulevat voimaan, kun asiakas on maksanut varausmaksun (100 euroa/vko). Varaus on lopullisesti vahvistettu, kun asiakas on maksanut majoituslaskun eräpäivään mennessä. Mikäli maksu ei ole tullut 5 päivää eräpäivän jälkeen, voimme perua varauksen.

Saapuminen kohteeseen

Avainpalvelusta saat avaimen mökille. Avainpalvelun yhteystiedot saat varauksen yhteydessä.
Avainpalvelussa asioidessaan asiakkaan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Viikkovarauksen alkamispäivä on lauantai (la-la). Muissa varauksissa saapumis- ja poistumisajat sovitaan erikseen.

Oleskelu kohteessa

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 10.00.
Vuokraan sisältyy kohteen vapaa käyttöoikeus, käyttösähkö; lämmitykseen, ruuanlaittoon ja valaistukseen, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt) ja astiasto.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot.

Asiakas huolehtii kohteen loppusiivouksesta, sen voitte varata myös avainta noutaessanne avainpalvelusta  (Rakkateam). Vuokranantajalla on oikeus laskuttaa asiakasta jälkikäteen, jos loppusiivousta ei ole suoritettu tai jos loppusiivousta ei ole suoritettu kunnolla. Näin tapahtuessa palkataan paikallinen siivousyritys tekemään työ ja kaikki kulut peritään asikkaalta.

Huomioitavaa!

Hippu: Sisätiloissa tupakoiminen on ehdottomasti kielletty! Lemmikkieläinten tuominen ei ole sallittua!

Kimpale: Sisätiloissa tupakoiminen on ehdottomasti kielletty! Lemmikkieläinten tuominen ei ole sallittua!

Reklamaatiot 

Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset pyydämme osoittamaan välittömästi suoraan vuokranantajalle (040 511 0507).

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä puhelimitse tai kirjallisesti. Mikäli peruutus tehdään vähintään 5 viikkoa ennen majoituksen alkua palautetaan jo maksettu osa, lukuunottamatta varausmaksua. Peruutuksen tapahtuessa vähintään 2 viikkoa ennen majoituksen alkamista, palautamme puolet vuokrasummasta. Jos saamme vuokrattua kohteen uudelleen vastaavaan tai alennettuun hintaan, palautamme maksetun summan peruutuksen tehneelle (ilman varausmaksua).

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai muun kohteeseen matkustava ryhmän jäsenen vakavan sairaustapauksen johdosta, onnettomuudesta tai kuolemasta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä varausmaksulla. Tällöin tarvitsemme lääkärintodistuksen tai muun luotettavan selvityksen peruutuksen syystä 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä välittömästi ja ennen vuokrausajan alkua.

Oikeutemme perua varaus

Seuraavissa poikkeustilanteissa on meillä oikeus perua varaus:
- Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan.
- Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Viihtyisää lomaa!