Familjeteater på Råda Säteri

I sommar kommer Hindås Teater till Råda Säteri för att vid 6 tillfällen spela familjeföreställningen "Cirkusmysteriet". Den är skriven och regisserad av Linda Smedberg som startade Hindås Teater 2013. Det är en barnföreställning med sång och dans där Stefan Sjö står för musiken.

Cirkusmysteriet handlar om elefanten Elin som trots att hon är en elefant har väldigt dåligt minne. Hon hör när några planerar att något hemskt skall hända på cirkusen och rusar genast efter hjälp. Men innan hon hinner förklara för någon vad hon har hört så har hon glömt vad det var som skulle hända. Men frukta ej!, PPP Olis, en polis med mer självförtroende än självinsikt, dyker upp och löser fallet… eller försöker åtminstone lösa fallet.

Ensemblen består av barn och ungdomar från Hindås, Mölndal och Göteborg. den yngsta är sju och den äldsta är 15. Men de har alla det gemensamt att de spelat teater i många år.

Föreställningen spelas under bar himmel och publiken sitter på marken. Så ta med egen filt eller campingstolar. Den är ungefär 40min lång och biljetterna kostar 60kr per person och bokas på boka.hindasteater.se eller köpes i entrén i mån av plats.

Speldatum: 29 jun kl 12:00, 30 juni, 6-7 juli kl 13:00 samt 13-14 juli kl 13:00

Varmt välkomna önskar Hindås Teater

Råda Säteri

boka.hindasteater.se

Hindås Teater i samarbete med: