Verenigingswerk

Jeugdclub -12

Eens in de 2 weken op donderdagavond komt gedurende de wintermaanden de jeugdclub -12 bijeen van 18:30 uur tot 20:00 uur in “De Poort”. Eerst wordt er een Bijbelbespreking gehouden en daarna wordt er iets creatiefs/ontspannends gedaan.

De contributie van de club is van sep t/m dec € 5,- en van jan t/m mei € 5,-.

Voor meer informatie kunt u mailen: jeugd.club.min.12@gmail.com

Jeugdclub +12

De jeugdclub +12 komt 1 keer in de maand op zaterdagavond bij elkaar in "de Poort", doelgroep is de jeugd tussen 12 en 16 jaar. De avond start om 20:00 uur met een een bezinnend gedeelte in de vorm van bijvoorbeeld Bijbelstudie, na de pauze is er tijd voor een stukje ontspanning, en rond 22:00 uur wordt de avond afgesloten.

De kosten zijn € 2,- per avond.

Vrouwenvereniging “Tabitha”

De vrouwenvereniging komt eens in de 14 dagen op dinsdagavond bijeen in “De Poort” van 19:30 tot 22:00. Het eerste gedeelte van de avond wordt gevuld met het lezen uit de Bijbel en een Bijbels dagboek. Dan volgt een koffiepauze en daarna wordt er gehandwerkt. Soms leest 1 van de dames een boek of wordt er wat gezongen. 2 Keer per jaar wordt er een verkoping gehouden. Ook worden elk jaar de regiobijeenkomsten bezocht die georganiseerd worden door de vrouwenverenigingen uit de Classis Zuid-West.

In de maand december wordt er een bijeenkomst georganiseerd om samen met de ouderen en alleenstaanden uit de gemeente het kerstfeest te vieren.

Vrouwengespreksgroep “Hadassa”

Wij als leden van de vrouwengespreksgroep "Hadassa" komen één keer per maand op woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur bij elkaar. De avond word ingevuld met Bijbelstudie en daarnaast 2x per jaar creatief bezig zijn, dit is rond de Kerstdagen en rond de Paasdagen.

Voor meer informatie kunt u mailen met het bestuur: hadassamelissant@outlook.com


Thuishulp:

Als u thuishulp of zorg nodig hebt kunt u contact opnemen met één van de dames die dit voor u regelen: Annette Wisse (0187-605227) & Martine Dijkgraaf (0187-602209)

Zondagsschool 'Het Mosterzaadje'

Elke zondagmiddag wordt er om 14:00 uur (uitgezonderd de schoolvakanties) zondagsschool gehouden in “De Poort”. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Tijdens het zondagsschool uurtje luisteren we naar een bijbel vertelling, zingen we met elkaar en luisteren naar een verhaal uit een voorleesboekje, in de oudste groep wordt een verwerking gemaakt n.a.v. de vertelling.

Zo worden de kinderen op eenvoudige wijze met de bijbel in aanraking gebracht.