Tervetuloa Hevoskeskus Mustaan Korppiin!


Vaikka talli kuulostaa nimeltä melko synkältä, totuus on täysin päinvastainen. Musta Korppi - tuttujen kesken vain Korppi - on täysin virtuaalinen, rento paikka, jonka toimintaan kuuluvat lähinnä ratsastustunnit ja kasvatustoiminta. Otamme myös yksityiset ja hoitajat avosylin vastaan, hommaa riittää aina! Silloin tällöin tallilla pidetään myös kaikenlaisia tapahtumia. Huomoithan, että Korppi on virtuaalitalli, eli mikään ei tapahdu oikeassa elämässä.

Talli sijaitsee kuvitteellisessa Punajoen kylässä, kaukana kaupungin hälystä. Nimensä se on saanut lähiseudun lukuisasta korppien määrästä. Korppi on perustettu vuonna 2016 ja sitä pyörittää '99-syntyinen tyttö Pohjois-Pohjanmaalta, täällä virtuaalimaailmassa käytän nimeä Kassu. Joku saattaakin muistaa joskus kauan sitten pyörineen Kassun Virtuaalitallin, kyseessä on siis sama omistaja. Vuosien jälkeen innostuksen sytyttyä uudestaan päätin aloittaa virtuaalitallin pidon uudestaan puhtaalta pyödältä, mutta jäljellä on hieman piirteitä vanhasta tallistani. Aiemmin vuoden 2016 alussa pyöri myös edellinen tallini Virtuaalitalli Ribbon, joka nyt muutti Korppiin uusiin tiloihin ja uuden nimen alle. Kyse ei siis ole plagioinnista, jos joku ihmettelee.

Mutta nyt säästän teidät pitemmiltä jaaritteluilta ja päästän teidät tutustumaan talliin ja kaikenkarvaisiin asukkaisiimme!


Päivitetty viimeksi 3.11.2016    

Ilmoitustaulu


  • Kaikki hevoset vailla hoitajaa!
  • Tallipaikkoja vapaana 13kpl
  • Tsekkaa hevosten viimeiset kuulumiset tästä!
Tapahtumatei tulevia tapahtumia