Home‎ > ‎Klein bedrijf‎ > ‎

ZZP en Freelancer

De meest voorkomende reden van het mislukken van het starten van een eigen bedrijf is, dat men wel zijn of haar vak verstaat, maar de administratie niet op orde heeft weten te brengen. Ook bij de groei van een bedrijf komt de administratie dan vaak in het geding met alle gevolgen van dien.

Ik kan u helpen door deels of geheel uw bedrijfsadministratie te verzorgen. Thans is het aanbod van software enorm waardoor digitaal uw bankzaken, balans en V & W, facturering, debiteurenadministratie, geautomatiseerd kan plaats vinden. Ik beschik over de vaardigheden om hier goed mee te kunnen werken.

Door mijn ruime ervaring binnen het bankwezen ben ik in staat om u te attenderen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf die duidelijk afwijken binnen de sector waarin u werkzaam bent. Op een eerlijke en open wijze zal ik u ook attenderen op uitgaven binnen uw bedrijf die duidelijk uit de pas lopen met de omvang van uw onderneming.

Ook kunt u mij als klankbord gebruiken voor zaken of ontwikkelingen binnen uw bedrijf die u in vertrouwen met iemand wilt bespreken voordat u zelf daar een beslissing over neemt.

Als ik u help bij uw bedrijfsadministratie kan ik u ook goed van dienst zijn met uw privé administratie. Het een (zakelijk)  heeft vaak te maken met het andere (privé).

Comments