Kezdőoldal
Köszöntő

Tisztelt Látogató! Kedves Szülő!


Az óvodába lépés fordulópont az édesanyja mellett nevelődő gyermek életében. Az alkalmazkodás, az új környezethez, a gyermek számára ismeretlen felnőttekhez, gyermektársakhoz, nem könnyű feladat.
Sátoraljaújhelyben és a csatolt városrészek óvodáiban arra törekszünk, hogy a ránk bízott gyermek beilleszkedését a szülő segítségével minél eredményesebben segítsük.
A gyermekek érzelmi biztonságának megteremtése után a családi nevelést kiegészítve szeretnénk biztosítani harmonikus fejlődésüket. Óvodapedagógusaink gyermekszeretete, tapasztalatai, pedagógiai és pszichológiai felkészültsége, a gyermekek fejlődéséért érzett felelősége megfelelő alapot jelent a családokkal való eredményes együttműködésre. Az óvodákban dolgozó valamennyi munkatársunk olyan feltételt igyekszik teremteni a kisgyermekek számára, mely elősegíti testi, lelki, szellemi fejlődésüket! 

A vezetőség és minden dolgozó meggyőződéssel vallja, hogy a nyugodt, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő gyerekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek. Nevelési elveink alapja, hogy minden kisgyermek egyedi és különálló személyiség, amiből adódóan egyéni bánásmódot és saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlődést igényel. 

                                                                                                                                  

Jarasovics Lászlóné

Intézményvezető

Hétszínvirág tagóvodák

A tagóvodák helyi specifikumaival széles szakmai kínálatot kívánunk biztosítani, hogy minden szülő megtalálja a gyermeke számára legideálisabb óvodát.

 • Pöttömke Biztos Kezdet Gyerekház
 • 3980 Sátoraljaújhely, Miklósy I. u. 2.
  ĉ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2021. ápr. 21. 1:36
  ĉ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2015. aug. 18. 2:10
  Ċ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2015. aug. 18. 2:10
  ĉ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2021. ápr. 21. 1:36
  Ċ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2020. ápr. 2. 1:43
  Ċ
  Hétszínvirág Óvoda,
  2017. nov. 2. 2:47
  Comments