Kastraten

 
Sientje
(Francien) en  Fredje (Frederique) zijn zusjes en op 4 september 2006 'op de boerderie' geboren. Hun moeder is een black tortie Maine Coon met stamboom.
En hun vader, tja, die kwam langs op de boerderie.

Sientje is werkelijk een allemansvriendje. Zij gaat graag mee naar mijn ouders. Daar was ze altijd dikke maatjes met Jessie, de mama van onze vorige hond Jottem. Inmiddels heeft ze onze 'nieuwe' hond Loki geadopteerd als nieuwe hondenvriend. Hij krijgt dus regelmatig een liefdeskopstoot van Sientje. 
 
 
 
Fredje
heeft een heel ander karakter dan haar zusje. Ze is heel erg voorzichtig en voor je haar mag aaien ben je eerst uitgebreid geinspecteerd. Als ze dan eenmaal 'los' gaat, dan gaat ze er ook helemaal voor.
Fredje was een geweldig moedertje. Toen haar eigen kittens wat groter waren heeft ze zich zonder enig aarzelen volledig gestort op het (op)voeden van de kittens van Sien. Sientje had niet voldoende melk en die vond dat wel makkelijk zo.
Fredje vind het bij ons wat druk in huis en zij 'vlucht' zeer regelmatig naar mijn ouders waar ze heerlijk haar eigen plekje op de bank heeft veroverd. De bofkont heeft nu twee huisjes.

Wiske
is op 1 augustus 2007 geboren en is een dochter van Sientje en Tango. Wiske was als kitten een klein 'spookie', ze was erg pluizig en is nu van een lelijk eentje een echte zwaan geworden. Superlief en een evenbeeld van de ‘volbloed’ moeder van Fredje en Sientje. Wiske lijkt op haar tante Fredje en is een zeer zachtaardig meiske, zij woont vooral boven waar ze graag de rust opzoekt en waar ze 's nachts trouw naast onze zoons kussen waakt.


 


 
 
Comments