In memory‎ > ‎

Allonzo B. foto's 0 tot 1 jaar

Foto's van Beer van 0 tot 1 jaar:
 
10 juni 2011
JARIG!! Beer is precies een jaar nu en weegt 5,9 kilo.
Hij is uit aan het groeien tot en geweldige lieve en behoorlijk grote vent.

 
 
 
14 januari 2011
Beer is nu ruim 7 maanden, weegt 5,2 kilo en begint een echte man te worden. Hij begint geloof ik door te krijgen dat hij bedoelt is als onze nieuwe dekkater...
Maar... Het moet niet gekker worden…. En die arme Jottem laat letterlijk alles maar over zich heen komen..
 
 
 
4 december 2010: Beer is bijna 6 maanden en begint zijn naam eer aan te doen. Meneer weegt nu 4100 gram.
 
lui op de krabpaal;
 
 
 
 
4 november 2010: Beer is vandaag 21 weken en weegt 3075 gram.  Nieuwe foto's:
 
lekker op de bank:
 
Op de krabpaal:                                                       In de ren:
 
 
1 oktober 2010: Beer is 16 weken en weegt 2195 gram. Hij gaat lekker dus.
 
 
 
27 september 2010: JOEPIE! Gisteren op de Neocat show in Nijmegen heeft Beer zijn U1 gehaald, is ie Best in Varieteit geworden en heeft ie een nominatie Best in show gekregen! TOP! Zeker voor zijn eerste show!
 
 
 
18 september 2010: 14 weken en een beetje en meneer woog vanmorgen 1815 gram. De stilstand in de eerste week van de verhuizing heeft ie ruimschoorts ingehaald. Fijn hoor.
Eten, daar lust ie gelukkig wel pap van. Dan even spelen en als toetje heeeeeel lang slapen op het mooiste plekje van de krabpaal, helemaal bovenop.
 
 
 
6 september 2010: HIJ IS ER!! Allonzo B. is sinds dit weekend bij ons en al niet meer weg te denken. Hij weegt 1450 gram en in net als zijn pa 'lang, dun en lekker'. Zoals Cobi dat zo mooi zegt. Toen ie net binnen kwam kreeg hij meteen een lekkere wasbeurt van Griswold, dat zit wel goed dus. Veronique en de  kastraatjes vonden hem niet zo spannend, Ripley was wel onder de indruk en had een beetje stress. Dat is gelukkig al weer over. Meneer zelf vond Jottem in het begin nog wel erg groot, maar daar is ie al overheen. Inmiddels geniet de rest van zijn kittenbrokjes en Beer doet zich tegoed aan de 'grotemannenbrokken'.
 
Binnen 2 uur had Beer al een plekje naast veronique veroverd..
 
 
Nog 1 nachtje slapen en dan is meneer B. 11 weken! Vandaag, 25 augustus, op bezoek geweest. Moet nog even vragen wat ie weegt nu.. was ik vergeten. (op 28-08 weegt ie 1390 gr.) Wel weer even wat plaatjes gemaakt:
 

 
 
10 weken oud op 19 augustus. De weegschaal staat op 1260 gram. Vandaag was meneer in een hele drukke bui, de foto's zijn dus iets minder gelukt als vorige keren. Maar, als je er maar genoeg maakt zitten er altijd wel een paar bij die de moeite waard zijn..
Lekker buiten spelen
En als laatste nog even in de houdgreep..
 
12 augustus, alweer 9 weken. Meneer woog vandaag 1130 gram. Het is een heeeeeerlijke knuffelbeer aan het worden. Ik ben zo blij dat ie over een paar weekjes naar ons mag komen! Als gewoonlijk hier weer wat foto's van vandaag.
 
En, lijk ik al op papa? Ben al bijna net zo groot hoor!
Met mama, de bar was open..                                                            Zooo, en nu ben ik moe..
 
 
 
Vandaag, 5 augustus, weer op bezoek geweest. Allonzo is nu precies 8 weken. Mama Indy moest weer aan de pil en de kinders reageerden door iets minder goed te groeien. (ander smaakje melk misschien?) Allonzo woog vandaag 960 gram. Nog steeds mooi voor een kereltje van 8 weken. Hier weer de beeldresultaten van ons bezoekje.
 
En nog twee foto's met Amazing Inna en Aisha, twee van zijn drie zusjes.
 
 
Precies 7 weken en 880 gram op 29 juli. Hier weer wat foto's van ons bezoek.
Een dag later had meneer last van een groeispurt en woog ie 930 gram. Mooi he.
 
 
 
Op 22 juli weer op bezoek geweest, leuke foto's gemaakt kijk maar.. Op 27 juli, met 6,5 weken, weegt Beer al 810 gram, ga zo door!

 
 
 
Beertje op 15 juli 2010, precies 5 weken. Twee dagen later weegt ie al 700 gram. Zo te zien gaat ie zijn naam waar maken.
 
 
 
Comments