In memory
Fresh Air's Allonzo B. (Beer(tje)) Was onze liefste Beer en de geweldige vader van veel van onze nestjes. Helaas is hij maar 6 geworden. ca. 6 weken nadat we Bravecto tegen vlooien en teken hadden gebruikt werd hij erg ziek, leverfalen. Vanaf zijn eerste minuut tot zijn laatste minuut was ik verlief op hem. Nog steeds is hij dagelijks in mijn gedachten.
 
Op 10 juni 2010 mocht ik Cobi van Cattery fresh Air helpen bij de geboorte van Allonzo B. en zijn zusjes.  Dat was een heel mooie ervaring, dank je Cobi.
 

 
 
Allonzo B. 's SHOWSUCCESSEN;
Nijmegen, 27 sept. 2010; U1, Best in Varieteit, nominatie Best in show
Utrecht, 30 januari 2011; U1, nominatie Best in show
Nijmegen, 25 sept. 2011: CAC 1
 
 
 
 
James is op 26 februari 2008 geboren en was een zoon van Fredje en Tango. James was een hele mooie rooie.
Heel zachtaardig en wat voorzichtig.
Een beetje een watje dus. Maar oooh zo lief.
Hij had zijn mooie kleur van zijn Opa. Red Bull, dat is de vader van Tango.
Een week voor hij vier jaar werd lag hij s'morgens ineens helemaal slap in de kamer. Nog van alles geprobeerd  maar helaas, James had acuut nierfalen.  Arme James, hij mocht niet ouder worden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jottem was de grote vriend van alle poezen hier in huis. Hij was onze lieve Drentse Patrijshond, de zoon van mijn ouders hond en geboren op 7 april 2000. Helaas hebben wij hem, vanwege een anaalkliertumor, op 15 december 2011 moeten laten inslapen. Jottem was 11 jaar en 8 maanden oud. We vinden het verschrikkelijk jammer dat hij er niet meer is. Jottem was mijn eerste kind zeg ik altijd maar en hij hoorde er echt bij. Lieve Pikkie Pottem, ik zal je nooit vergeten!
 
 

 
Coco
Was ons oude htk-Belgje van 1 februari 1991. Ze is haar hele leven bij me geweest en werd de laatste jaren met de dag liever en knuffeliger. In de nacht van 6 op 7 november 2009 is ze om 02:00 uur vredig in mijn armen ingeslapen. Het was goed zo. Ze was op.. Mijn lieve Belgje. Ik zal haar nooit vergeten.


 
 
 
 
 


Pumbaa
Was een htk-kater van 7 september 1997. Een mooie stevige rooie die ik in 2003 van mijn broer heb overgenomen. Die ging kleiner wonen en had geen plaats meer voor hem. Hij had wat nierproblemen en plaste af en toe in huis maar met goed voer en regelmatig frisse lucht was dat redelijk onder controle. Helaas zijn die nierproblemen hem toch fataal geworden. Op de ochtend van 2 augustus 2010 lag ie helemaal slap voor de voordeur. We zijn snel met hem naar de dierenarts gegaan, maar helaas. Hij had acuut nierfalen en we hebben afscheid van hem moeten nemen.
 
 
 
 
We zullen hem enorm missen, vooral Kyran die echt zijn allergrootste vriend was. Pumbaa gaf geen kopjes maar heuse kopstoten! Kroelen ging onder luid gespin en met hart en ziel.
 
 
Tailchaser's Tango
Geboren op 26 januari 2006 in Goes. Een geweldig karakter en een prachtige uitstraling. Toen hij nog maar net 1 jaar was woog hij al 7,5 kilo. Een echte kanjer in alle opzichten. Helaas is hij op de ochtend van 18 april 2007 door de voordeur naar buiten vertrokken en prompt op een pad in het dorp doodgereden door iemand met haast. Bij de sectie bleek dat hij met een klap van minstens 80 km per uur moest zijn geraakt. Je mag daar maar 30 km per uur rijden.. Gelukkig heeft hij niet geleden. We missen hem nog elke dag.

 
 
 
 
 
 
Tango 5 maanden, in de tuin
Subpagina''s (1): Allonzo B. foto's 0 tot 1 jaar
Comments