Coonkastraten

Het begon allemaal met Tailchaser's Tango, hij is geboren op 26 januari 2007 in Goes. Een geweldig karakter en een prachtige uitstraling. Toen hij nog maar net 1 jaar was woog hij al 7,5 kilo. Een echte kanjer in alle opzichten. Helaas is hij op een vroege ochtend door de voordeur naar buiten ontsnapt en prompt op een pad in het dorp doodgereden door iemand met haast. Bij de sectie bleek dat hij met een klap van minstens 80 km per uur moest zijn geraakt. Je mag daar maar 30 km per uur rijden.. Gelukkig heeft hij niet geleden. We missen hem nog elke dag.

 

 
 
Wij hebben lang op hem gewacht, maar sinds mei 2009 woont Tango's oom bij ons. Een mooie bluetabby meneer, Griswold genaamd. Zijn moeder is de Oma van Tango. Hij is op 5 februari 2009 geboren en is een schat van een kat. Hij heeft zich als dekkater niet kunnen bewijzen, maar is wel heel erg lief voor zijn vriendinnetje Ripley. Griswold was erg onrustig, mager en begon te sproeien. Daarom heben we hem op 21 september 2010 laten castreren. 
 
Griswold heeft op de Neocatshow in Nijmegen (sept. 2009) een Uitmuntend 1 oorkonde gekregen. Een mooi begin van zijn showcarriere! 
Een paar shows en CAC's verder mag Griswold zich vanaf 7 maart 2010 KAMPIOEN noemen! Goed gedaan jochie!
 
 
 
Cobus van het schilperoortje, geboren op 7 november 2011. Zoon van Veronique en Beer. Cobus wordt hier Droppie genoemd vanwege het dropje op zijn kinnetje. Hij is super lief, erg groot en knettergek. Hij blijft lekker hier wonen zodat we zo lang mogelijk van zijn mafheid kunnen genieten. Hij is inmiddels gecastreerd.