Het Naanhof


Shetland stal: Het Naanhof
 
 
Wij zijn echte buitenmensen en hebben dan ook het geluk dat we wat grond ter beschikking hebben. Deze grond 'beheren' we met onze kleine schatten: de shetlandpony's
 
Ons hoofddoel is vooral om veel plezier te hebben met en van onze pony's. Daarom hebben wij maar een beperkt aantal pony's. Wij willen dat het steeds een hobby blijft, geen werk.
 
Toch streven wij naar mooie correcte pony's met als absolute hoofdzaak een goed betrouwbaar karakter. Daarom zijn we dan ook aangesloten bij het Belgisch stamboek voor de shetlandpony.
 
 
Al onze pony's worden gebruikt voor wandelingen met (kleine) kinderen en worden af en toe ingespannen voor een tweewielig koetsje. Ze worden regelmatig geborsteld en verzorgd door jonge kinderen. Het belangrijkste bij ons is dus steeds dat onze pony's 100% betrouwbaar zijn.
  
  
 
 
 
Hobby-schildersatelier : Het Naanhof
 
In 2005 ben ik begonnen met een opleiding schilderskunst. Het schilderen is voor mij een andere manier om tot rust te komen. Zo nu en dan gaat dit ook wel eens gepaard met de nodige frustraties. Maar frustaties zijn af en toe goed, dat wil zeggen dat je vooruit wil, dat je meer wilt kunnen. En, al doende leert men.
 
Ik zie mezelf niet als een kunstenaar, ik schilder gewoon wat ik zelf mooi vind en af en toe komt er dan een werk te voorschijn waar ik echt tevreden van ben en daar doe je het dan ook voor eh.