Stil'LEVEN' 
Reeds als kind was ik een stille genieter. Ik genoot ervan om te observeren.
In mijn ver/bewondering voor de natuur vond ik mijn inspiratie.
Een simpel takje of een vreemde steen vormde vaak het stilleven voor mijn tekeningen en schetsen. 

> "Eenvoud is de eerste stap der natuur en de laatste der kunst" 
(P.S.Bailey)

Vele waren dan al-dan-niet verbaasd toen ik - na mijn opleiding automechanica - mijn studiegebied een totaal andere wending gaf en aan een Master-opleiding 'Reclame-ontwerp en Grafische Vormgeving' begon aan PHIKO (nu PHL) te Hasselt.
Mijn technische voorkennis en interesse boden mij al een stapje voor. De link naar en het inzicht in grafische en druktechnieken was dan ook snel gelegd.
De computer (Apple/Macintoch) kreeg een steeds grotere en niet-meer-weg-te-denken impact op de grafische sector. Ook hierin ben ik me gaan verdiepen door zelfstudie en bijscholing van de courante grafische programma's.
Dit was mijn dada; het creatieve en het technische laten samensmelten tot een goed en kloppend geheel.

"Creativiteit is zien wat een ander ook ziet, maar er iets anders bij denken   
(Albert Einstein)

Als pas-afgestudeerde Meester in de Reclamevormgeving en Grafisch Design, startte ik samen met een vennoot een reclamebureau te Sint-Truiden. Snel groeide dit uit tot een gerenommeerd reclamebureau in Limburg. 
Na een jarenlange en fijne samenwerking verliet ik dit team van zeven toffe collega's. Met een bagage van bijna 20 jaar ervaring was voor mij de tijd aangebroken om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 
Op 1 januari 2010 startte ik mijn eigen grafische en reclamestudio 'Het Huis van de Meester' in het landelijke Sint-Huibrechts-Hern bij Hoeselt. 

> “Eenvoud is niet het kenmerk van de beginner. Het is het duur bevochten stempel van de meester”   
(Godfried Bomans)