Pàgina d'inici


L’Escola Mossèn Cinto va iniciar el curs  amb un acte reivindicatiu de la llengua catalana, es va portar a terme amb la Fundació Verdaguer i tota la població de Folgueroles, l’acte va començar fent  una cadena humana per la llengua amb molts participants, un bon ressò mediàtic i a la cloenda es va llegir un resum d’un text de Jacint Verdaguer  Discurs de Berga.

Davant la situació dels atacs a la nostra llengua i com a defensors de l’escola catalana hem continuat aquesta reivindicació i ha acabat sent el nostre projecte conjunt per a la Setmana Verdaguer.

 El projecte porta el títol de  “ Som Hereus de la llengua de Verdaguer ”, que també va donar nom a la cadena humana per la llengua.

Tot el nostre treball gira entorn a  la llengua catalana, partim del text anomenat  Discurs de Berga que va fer J

         Jacint Verdaguer el 24 de juny de 1901en motiu del Certament Literari de Berga.

Dins de l’obra de Verdaguer trobem material per a treballar i continuar el nostre projecte d’escola de donar a conèixer als nostres alumnes la figura del poeta del poble lligat al nostre entorn.

Cada cicle treballarà uns aspectes diferents i adequats a la seva edat  que estaran relacionats entre ells seguint el fil conductor del projecte.

Es farà una exposició a l’escola sobre tots els treballs que aniran fent els alumnes i s’obrirà al públic en general durant els actes de la Setmana Verdaguer .