Wie is


In Touch Loopbaan en Coaching
Wat doet/Wie is Be In Touch

Be In Touch Loopbaan en Coaching gaat over “je verbinden”. Je verbinden met een passende baan, met de ander en in aller eerste instantie met je zelf.  Je persoonlijk ontwikkeling is een continu proces van bewustwording en verandering in de richting van het  door jou gestelde en gewenste doel.

Soms sta je op een kruispunt of word je gedwongen om te herijken omdat je bijvoorbeeld ziek of ontslagen wordt. De huidige arbeidsmarkt maakt het er niet eenvoudiger op. Ook kan het zijn dat je tegen steeds weer de zelfde onzekerheden (of oude patronen) aanloopt en vind je het tijd deze eens aan te pakken.

Voor iedereen is er weer een andere aanleiding om aan de slag te gaan met loopbaanvragen.

Daarnaast is het ook zo dat de huidige arbeidsmarkt om een steeds persoonlijkere aanpak vraagt. Om je zelf te kunnen profileren is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van je ZELF. Een duidelijk beeld van wie je bent, wat je kan en wat je wilt.Het is ook goed om je te realiseren dat de non-verbale communicatie voor een groot deel bepaalt hoe je over komt in een sollicitatieprocedure.

Een loopbaantraject kan helpen om oude patronen die je niet meer dienen, inzichtelijk te maken om er nieuwe voor in de plaats te kunnen stellen.

Iedereen heeft talent. Het is belangrijk je deze bewust te worden, dit te kunnen doorvoelen en die talenten zichtbaar te (leren) maken.  Het is de moeite waard om te onderzoeken welke dat zijn en op welke wijze je deze het beste kan inzetten.

Als loopbaancoach ondersteun ik bij het vinden van antwoorden op dit soort vragen en help ik bij het verkrijgen van perspectief en mogelijkheden voor de coachee.
Ċ
Nadia O.,
28 jan. 2014 06:12