Aanbod / Offer


Hemo Jorna
Individuele coach gesprekken
Presteren, solliciteren,je zelf verder ontwikkelen, nieuwe wegen inslaan, wordt een stuk makkelijker wanneer je weet wat je wilt en hoe je daar moet komen.

In individuele coachgesprekken ondersteun ik bij het verhelderen van je zelfconcept, en werken we aan het vergroten van het zelfsturend vermogen als het gaat om loopbaanvragen.
  • wat wil ik eigenlijk? 
  • ik weet wel wat ik wil, maar hoe kom ik er? 
  • wat is mijn talent? 
  • waarom trap ik steeds in dezelfde valkuil? 
  • waar is mijn creativiteit gebleven? 
Dit soort vragen en nog veel meer kan aanbod komen. Ik maak gebruik van (zelf) assessmentopdrachten, reflectie- en zelfbeoordelingsopdrachten, maak gebruik van methodische werkvormen, interactie-, spelvormen, en ik spiegel jouw verhaal. Het gaat om een proces van zelfanalyse en oriëntatie.

Het is de kunst om de informatie die tijdens dit proces wordt gevonden, te matchen met je “innerlijke kompas” om zo een goede keuze te kunnen maken. Be-In Touch kan je helpen om op zoek te gaan naar de juiste vragen voor jou en kan je op weg helpen de nodige informatie te zoeken. De antwoorden op je persoonlijke loopbaanvragen komen uiteindelijk vanuit je zelf. Die zitten IN jou.
Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend een intakegesprek te komen houden. We kunnen dan samen bekijken wat jou specifieke loopbaanvra(a)g(en) is/zijn en welke vorm van begeleiding daar bijpast. Waar nodig of gewenst kan ik doorverwijzen naar andere professionals (zoals collega psychologen of andere therapeuten).     

Workshops en trainingen
       1. Vind je droombaan
       2. Prepare for your job search
       3. Personal branding
       
Thema's en andere onderwerpen op aanvraag.

CV checks en sollicitatietips
Voorlopig op aanvraag
       
Ontplooi