Be In Touch

Be In Touch Loopbaan en Coaching
Hemo Oumenad Jorna

Hemo Oumenad biedt zowel carrière- als meer levensloopgericht advies. Het merendeel van haar cliënten is beginnend professional, op snijvlak van studie (laatste jaren) en carrière (eerste jaren), met de loopbaan- en levensvragen die op dat vlak spelen. Meer recent heeft ze ook professionals in de levensfase 40-55 jaar begeleid. Bij hen leven weer heel andere issues. 

Voor individuen biedt Hemo adviesgesprekken. Daarnaast werkt ze met groepen in één of meerdaagse workshops, biedt ze online-trainingen en online-begeleiding, al naar gelang de behoefte, voorkeur en mogelijkheden van de cliënt.

Hemo heeft circa 15 jaar ervaring in het hoger onderwijs met het begeleiden van studenten. Ze startte als studentendecaan in de aanpak met studenten op allerhande issues die de studievoortgang belemmerden – handicap, studiekeuze, vaardigheden, interculturele aspecten of levensvragen.

Vanuit en in dat werk heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd tot loopbaancoach. Ze hanteert een heel directe, persoonlijke, resultaatgerichte aanpak, waarin ze met anderen op zoek gaat naar persoonlijke drijfveren en kwaliteiten en die met hen direct omzet naar mogelijkheden, perspectieven en acties. 

Of het nu gaat om loopbaanoriëntatie, voorbereiding op selectie- of sollicitatiegesprekken of personal branding – voor elk voorkomende specifiek issue heeft ze een hands-on-aanpak ontwikkeld. ‘Praten over’ wordt daarbij vertaald naar ‘gedrag om te’ – gebruik makend van een heel scala van creatieve en lichaamshouding gerichte methoden.

Lees verder>>> Wie is

Aanbod

Het aanbod is gestoeld op diverse coach- en loopbaanopleidingen en op bijna 15 jaar ervaring in het werken met studenten. 

Er wordt gewerkt met praktische opdrachten waar studenten mee aan de slag kunnen.

Studenten hebben de mogelijkheid om individuele gesprekken af te nemen. Je kunt gesprekken van 1,5 uur of van 1 uur afnemen. 

Om een inschatting te maken van wat er nodig is, is er een intakegesprek mogelijk. Dit duurt een half uur. Bel 06 - 12554342 of mail met hemo@be-intouch.nl.

Ook wordt loopbaanbegeleiding verzorgd in kleine groepen. Dit gaat op basis van inschrijving. Omdat het in deze kleine groepen om een intensievere, persoonlijkere begeleiding gaat dan in bijvoorbeeld de workshops zijn de groepen 3 tot maximaal 5 studenten. 
Verder kan de student zijn/haar CV en sollicitatiebrief laten checken. Ook hiervoor staat een half uur. 

Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen van 3 of 5 strippen. Je pakt dan een extra korting mee.

Klik hier voor >>> Tarieven voor studenten

Aanbieding studenten Universiteit Twente
Voor UT-studenten geldt een speciaal aanbod via studentenbegeleiding. Ga voor meer informatie naar: www.utwente.nl/loopbaan
Diverse Workshops
 
Hier is maatwerk mogelijk. Zijn er 6 of meer studenten geïnteresseerd in een bepaald onderwerp dan behoort een workshop op maat tot de mogelijkheden. Geef het door bij het secretariaat of mail


- Selfassessement 
- Personal branding 
- Solliciteren 
- Vind je droombaan

Houd de website in de gaten voor de planning van deze workshops. Heb je interesse in één van deze workshops mail dan of neem contact op met het secretariaat 

Workshopgroepen gaan van start bij minimaal 6 tot maximaal 15 studenten.

Ervaringsgerichte coaching door het werken met paarden behoort tot de mogelijkheden en vindt plaats buiten de campus bij Studio Stokkum. Het is voor velen een bijzondere, een leerzame en onvergetelijke ervaring. Paarden spiegelen heel direct jouw non-verbale communicatie in het hier en nu. 

Bel of mail voor meer informatie.

Lees verder >>> Aanbod