CURSUSSEN

De CURSUSSEN in Helga's MuziekTempel zijn 2-wekelijkse zangfeestjes

VOOR IEDEREEN MET VERLANGENDE OREN EN OPEN HART

MY BIG FAT GIPSY SONG

Voor vrije geesten en avonturiers

Elke Big Fat Gipsy Song kent het vrije intro dat overgaat in een stuwend middendeel om te eindigen in opgezweept slotvuurwerk. In de zeer toegankelijke cursus My Big Fat Gipsy Song komt jouw vrije en expressieve gipsygeest helemaal los. Met verrassend gemak leer je de traditionele zigeunerliederen uit Oost- en Zuid-Europa. En vrij als een zigeuner improviseer jij vervolgens jouw complete Big Fat Gipsy Song met alles erop en eraan. Van vrije klaagzang tot swingende csárdás. Hop Hop Hoppa!!! Stap in de woonwagen en reis met ons mee.

TRANCE-ZANGGROEP 't 3e OOR

Zingen in vervoering, overgave en totale vrijheid. Zo heerlijk! Deze cursus vindt plaats in BREDA.

SHABBAT SHALOM

Bij binnenkomst walmt de geur van Helga's versgebakken challe brood je tegemoet. De kaarsen worden aangestoken, we heffen de Kiddoesj-beker en zingen een paar onweerstaanbaar aanstekelijke sjabbes-liederen. Sefardische liederen in de Ladino taal en Mizrahi repertoire in Ivrit. Westerse weemoed met Oosterse swing.

Una Noche al Bodre de la Mar, Een nacht aan de kust. Traditioneel Sefardisch levenslied ontstaan in de Spaanse middeleeuwen. Dit lied leer je bij de cursus van SHABBAT SHALOM.

Zolang je kunt zuchten, kun je ook zingen

De aanpak van de cursussen in Helga's MuziekTempel is zo toegankelijk en aanstekelijk. Voor je het in de gaten hebt zing je de sterren fonkelend aan de hemel. Je hoeft je enkel mee te laten slepen door Helga's enthousiasme en haar vlammende gitaarspel. Je kunt ook zelf meespelen op jouw lievelingsinstrument. Dan worden in overleg de arrangementen aangepast naar jouw mogelijkheden.

PRAKTISCHE INFO

De repetities van alle groepen zijn 2-wekelijks en duren 2 uur.

Er zijn 3 cursusblokken per jaar. Ervaar een proefrepetitie (€ 25) en besluit dan of je je vervolgens verbindt aan het hele cursusblok van de 6, 7 of 8 zangfeestjes van dat blok à € 25. Afhankelijk van de kalender en schoolvakanties hebben de cursusblokken een wisselend aantal repetities. Het hele cursusblok in 1 keer vooruit betalen geeft een korting van € 5

8 x = € 195

7 x = € 170

6 x = € 145

5 x = € 120

Is warm welkom contant of overgemaakt naar:

NL33 INGB 0749 420 650 H. Smit, Tilburg

Mis je een repetitie dan kun je deze hetzelfde seizoen inhalen bij een andere zanggroep

Aanmelden kan met een mailtje waarin je naam, adres, telefoonnummer. en alles wat je verder nog graag over jezelf wilt delen naar: helgasmit@tele2.nl