Wie ben ik?

Ik ben Marike Dijkstra:

Mijn doel is om samen met jou bewustzijn in je lichaam te creëren, zodat je terug komt bij je eigen essentie en kunt helen.

 
 
 
 

Startpagina

 
In een vorig leven (zo lijkt het soms) heb ik Nederlands Recht gestudeerd. Na mijn afstuderen, wilde ik meer van de wereld zien.
En vervolgens heb ik een reis van ruim een jaar gemaakt in Azië.
Dit heeft mij dichter gebracht bij wat ik wil met mijn leven. Bij terugkomst in Nederland besloot ik het daarom over een hele andere boeg te gooien.
Ik ben de opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal gaan doen. Met als afstudeervakken: Natuurgeneeskunde
Lichaamsgerichte therapie
en Homeopathie.
Ik wilde werken met de verbinding tussen lichaam en geest, mensen (hernieuwd) contact laten maken met zichzelf en hun essentie. Zodat zij vanuit dit contact kunnen helen en stralen!
Vooral de lichaamsgerichte therapie heeft daarbij mijn belangstelling en mijn passie. Via het lichaam kan je namelijk het zelfgenezend vermogen aanspreken én tot diepere bewustwording komen.
De tijdens mijn opleiding geleerde technieken heb ik met vele cursussen aangevuld (zie de toepasbare technieken).

En nu is dan een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan, een natuurgeneeskunde praktijk voor lichaamsgerichte therapie!!

Comments