Quantum Touch

Met quantum-touch is een lichte aanraking al voldoende om een enorm effect te bereiken. Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen.

De therapeut focust op het versterken van haar eigen levenskrachtenergie (ook wel Chi, Manna, Prana of Ki genoemd). Dit wordt gecombineerd met verschillende ademhalings- en visualisatietechnieken. Door middel van een lichte aanraking wordt dan een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aangeboden. Degene met een klacht die dit aangeboden krijgt, op een gebied met bijvoorbeeld pijn of ontsteking, kan deze hogere trilling oppakken en door deze energie genezen worden.

Alles in onze wereld trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens om zich op elkaar af te stellen. Over het algemeen zal de lage trilling (van de klacht) toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Quantum Touch gebruikt resonantie en afstellen om de mogelijkheid tot heling aan te bieden.

Heling is een fascinerend proces dat over het algemeen niet begrepen wordt, veel mensen denken dat zij andere mensen kunnen genezen, Volgens de Quantum Natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zich zelf. Cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste omstandigheden (qua energie, emotioneel en voeding) zullen ze dat ook doen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een enorme capaciteit om te helen.

Na het intakegesprek, begint een sessie altijd met het uitlijnen van het lichaam. Dit bestaat uit het meten van scheefstanden in het bekkengebied en bij de schedelrand en het direct behandelen van de eventuele scheefstanden. De sensaties die mensen hierbij voelen variëren van: ik voel dat ik weer op twee benen sta; ik word de grond in getrokken; ik voel me weer geaard; ik voel mijn bekken bewegen; ik voel ruimte…

Vaak gebeurt het ook dat mensen fysiek bewegen, zich als het ware “uit allerlei bochten wringen” waar zij zich gedurende hun hele leven “ingewrongen” hebben.

 

Als het lichaam weer de oorspronkelijk bedoelde stand heeft gevonden kunnen pijnplekken behandeld worden. Mensen geven zelf aan welke plek voor hen het meest pijnlijk, geblokkeerd of te aanwezig voelt. De cliënt heeft zelf de regie in handen omdat deze voelt of de behandelaar nog steeds met haar handen op de goede plek zit. Vaak verschuift de pijn als het ware, van de ene plek in het lichaam naar de andere plek, alsof het lichaam een verhaal wil vertellen.
 
 
Comments