HealthySteps

Het Healthy Steps – SHAPE programma


Voor bestellingen klik op een plaatje hieronder

 

                


Juice Plus Premium (Micro-Nutrienten) – SHAPE (Macro nutrienten) – Smiley (online beweegcoach)

De basis

De basis voor het Healthy Steps leefstijlprogramma zijn de micro nutrienten de Juice Plus Premium. Zonder Juice Plus Premium geen SHAPE programma.

Iedere dag zorgen 2 capsules groente, 2 fruit en 2 bessen voor de noodzakelijke aanvoer van de fyto nutrienten.

De SHAPE

De Shape Box bestaat uit maaltijd vervangers en uit de Booster. De maaltijd vervangers: Vanilla Shake (30), Choclade reep (10) en de soep (30) vertegenwoordigen alle drie 250 Kcal. De booster (30) bevat  GLP1 en zorgt voor een verzadigingsgevoel.

De Smiley

Is een geavanceerde  bewegingsmelder (tri-axiaal) die verbonden wordt met de PC. Het bewegingsniveau  (1 t/m 4) kan worden ingesteld op de PC en zorgt ervoor dat iedere dag voldoende bewogen wordt.

Het healthy steps programma:

1.       Aanvangfase: 5 dagen: 2 Boosters (08.00 en 15.00 uur) / Vanilla shake in de ochtend en Soep in de avond. De lunch kan bestaan uit een degelijke maaltijdsalade.

2.       Stabilisatiefase: 2 -3  weken: 1 booster (08.00 of 15.00 uur) / Vanilla shake in de ochtend en soep in de avond. Lunch maaltijdsalade (geen brood)

3.       Reductiefase: 1 a 2 weken: 1 booster (08.00 uur) / Vanilla shake in de ochtend. Lunch en avondeten zelf verzorgen.

4.       Afbouwfase: Juice Plus premium en mogelijkheid voor shakes/booster/chocolade repen afzonderlijk te bestellen.

5.       Gedurende de eerste maand kunnen de chocolade repen handig zijn om mee te nemen voor noodgevallen