Handboogvereniging 't Trefpunt

Welkom op de webstek van onze schietvereniging.

Op dit moment hebben we door omstandigheden helaas een ledenstop.

Wat wij doen is het beoefenen van het handboogschieten. Nou ja, we doen ons best om met veel geluk en soms ook wijsheid de pijlen in het doel te laten komen

Onze leden schieten niet allemaal met een zelfde soort boog maar met verschillende bogen zoals recurveboog, barebow en compoundboog bekijk de foto's maar om te zien hoe dat er uit ziet.

We hebben hele goede trainers die proberen onze boogschietvaardigheid op een hoger plan te tillen. Ze geven advies, corrigeren onze houding en werken ondertussen aan hun eigen vaardigheid.

Onze schietlocatie is sporthal de Stuit in Joure. Hier malen we gebruik van de gang achter de tribune op de eerste etage. De ruimte is wat beperkt in de breedte maar de beschikbare lengte tot als het moet meer dan 30 meter, maakt veel goed.

Onze schietavond is dinsdag van 19.00 tot 21:30 uur.

We schieten het gehele jaar binnen uitgezonderd de schoolvakanties en op de dag dat in september de Jouster Merke gehouden wordt.

Een kleine groep van ons doet geregeld mee aan diverse wedstrijden, zowel indoor als outdoor. Het is leuk om met elkaar naar een wedstrijd te gaan. Iedereen mag mee en niemand moet mee.

Lijkt het je leuk om lid te worden, lees dan eerst de informatie onder de link Aspirant leden.