Handboogvereniging 't Trefpunt

Welkom op de webstek van onze schietvereniging.

Wat wij doen is het beoefenen van het handboogschieten. Nou ja, we doen ons best om met veel geluk en soms ook wijsheid de pijlen in het doel te laten komen
De meeste van onze leden schieten met een recurveboog, bekijk de foto's maar om te zien hoe dat er uit ziet. Een enkeling schiet met een compoundboog.

We hebben twee hele goede trainers die proberen onze boogschietvaardigheid op een hoger plan te tillen. Ze geven advies, corrigeren onze houding en werken ondertussen aan hun eigen vaardigheid.

Onze schietlocatie is sporthal de Stuit in Joure. Tijdens de zomermaanden schieten we buiten op een sportveld in Heerenveen. Sporthal klinkt erg groot als je bedenkt dat we schieten in de gang achter de tribune. De locatie is wat beperkt, maar er is wel een goede kantine en de mensen maken het leuk.

Onze schietavond is dinsdag van 19.00 tot we er genoeg van hebben of door de beheerder eruit worden gezet. Iedereen blijft zo  lang als hij zelf wil. We zijn nu nog een kleine vereniging met op moment van schrijven 18 leden, maar we groeien gestaag. Het valt op dat de laatste jaren steeds meer vrouwen zich bij onze club aanmelden. Nog even en de dames hebben de overhand...

Een kleine groep van ons doet geregeld mee aan diverse wedstrijden, zowel indoor als outdoor. Het is leuk om met elkaar naar een wedstrijd te gaan. Iedereen mag mee en niemand moet mee.

Lijkt het je leuk om lid te worden, lees dan eerst de informatie onder de link Aspirant leden.