Nieuws seizoen 2016-2017

We mogen weer twee nieuwe leden verwelkomen in onze club, die stilaan naar de 50 leden gaat.

Linda Schaeken en Roger Fransens hebben zich aangesloten. We kennen hen allemaal want het zijn inderdaad Linda en Roger, onze trouwe gezichten van  'aan de toog ' van de Playball.

Welkom en veel plezier en jullie mogen gerust weten dat eenieder klaar staat om jullie te helpen met onze geliefde sport.
Onze verloren zoon is terug !!!  Frederik Vandelaer begint opnieuw met biljarten. Hij zal een welgekome versterking zijn voor onze club. Veel succes Frederik en hartelijk welkom .
Soms bereikt ons ook minder goed nieuws.

Onze oud-voorzitter Jos Claes is op 16 maart overleden. We zullen hem in onze herinnering bewaren als een joviale en hard werkende voorzitter.
Guido Windmolders is verdienstelijk tweede geworden in de nationale finale 55 vrij in Melle.


Proficiat Guido.

Het clubkampioenschap werd gewonnen door Raymond Luyckx!  Dikke proficiat.

Edgard was verdienstelijk tweede en de derde plaats was voor Rik en Marcel.

Zie in bijlage de commentaren, geschreven door Rudi.En zoals ik al zei, het kan niet op!!!!

Want we hebben er opnieuw een nieuw lid bij. Patrick Boey heeft vroeger nog gebiljart en gaat opnieuw een poging wagen. Het is echter al jaren geleden dat hij onze sport nog beoefend heeft en het zal dus wellicht een poosje duren voor hij weer op stoot is.

Welkom in onze club Patrick en veel plezier gewenst.
Opnieuw hebben we een lid erbij !  het kan niet op.   Shirley is de tweede dame die we mogen verwelkomen in de club. Ze is net als Ghislaine pas met het biljarten begonnen, dus wil ik iedereen vragen begrip te hebben voor de talrijke beginnersfouten. Positieve kritiek is natuurlijk altijd welkom.


Bij deze ook even vermelden dat Paul deze week is gepromoveerd naar 160 vrij op KB. Proficiat Paul !  En nu op naar de 210 !!!

Onze laatste aanwinst in de club heet Ghislaine.Ze is  beginnelinge maar is zeer leergierig. Zij is de partner van Guido De Corte en wil hem zo snel mogelijk de loef afsteken op het groene laken. Ik zou zeggen....beiden goed blijven trainen.

Welkom in de club Ghislaine en veel speelplezier.
En opnieuw hebben we twee nieuwe leden bij.

Leon Claessens en Stan Kopec zijn ons komen vervoegen. Ze speelden vroeger al dikwijls in HOZ.

Veel plezier Stan en Leon.Beste biljartvrienden

 

We hebben er weer een nieuw lid bij.

Jan De Coster is  een vriend van Pascal Budo en gaat van deze de eerste stappen in het biljartgebeuren leren.

 

Welkom in de club Jan en veel plezier met het biljarten.

 

 

 

Mag ik er bij deze meteen ook nog even op wijzen dat IEDEREEN die het laken van de biljart afneemt om te beginnen spelen EERST verplicht is om te kuisen met de stofzuiger en de handschoen!!!

Het vervangen van de lakens heeft de club een hoop geld gekost en ze moeten een gans jaar meegaan, dus kuisen is absoluut noodzakelijk.

 

 

Bedankt voor het begrip

 

JacquesEn opnieuw mogen we twee nieuwe leden verwelkomen .
Hubert Coppejans en Guido Windmolders zijn alle twee ervaren biljarters die de draad terug oppakken na jaren inactiviteit.

Welkom Hubert en Guido en veel plezier.


We hebben weer 3 nieuwe leden bij in onze club, nl Dirk Peeters, Walter Baeyens en Pascal Budo. Toevallig alle drie driebanders en Pascal gaat zelfs meedraaien in de competitie.
Hartelijk welkom en veel plezier .
ĉ
Jacques Verheyen,
8 mrt. 2017 04:28
ĉ
RIO.docx
(14k)
Jacques Verheyen,
16 apr. 2016 01:46
Ĉ
Jacques Verheyen,
25 nov. 2015 02:07
ĉ
Jacques Verheyen,
8 mrt. 2017 04:30
ĉ
Jacques Verheyen,
25 nov. 2015 02:07
Comments