33ste Internationaal Folklorefestival Hasselt 13-14-15 aug 2017 
32ste 
Internationaal Folklorefestival 
Hasselt

12 - 15 augustus 2016


Expr. Latino Americana | ECUADOR
Bizovac | KROATIË
Kornicka | SLOVAKIJE
Terras de Cambra | PORTUGAL
Veselin Maslesa | BOSNIË-HERZ.
Romanâsul | ROEMENIË
De Boezeroenen | VLAANDEREN

Folkconcert 
SNAKES IN EXILE 


Voor de 32ste maal al wordt Hasselt de ontmoetingsplaats voor volksdansers en -muzikanten uit alle windstreken. Het Internationaal Folklorefestival Hasselt belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden van zang, dans en muziek. 

Folkloregroepen uit verschillende hoeken van de wereld zullen het publiek laten genieten van de rijke volkscultuur van hun land. Dit jaar verwelkomen we groepen uit Ecuador, Kroatië, Slovakije, Portugal, Bosnië-Herzegovina, Roemenië en Vlaanderen. 

Het Internationaal Folklorefestival Hasselt is een modern, jeugdig en kleurrijk festival dat traditionele volksdans en -muziek op een eigentijdse manier aan een breed publiek wil tonen. De organiserende volkskunstgroep ‘De Boezeroenen’ nodigt u van harte uit om u te laten onderdompelen in een sfeer van dans, zang, muziek en vriendschap.

De festivalvoorstellingen hebben plaats in de festivaltent in Kuringen-centrum (Hasselt), op zaterdag 13/8 (20u), zondag 14/8 (15u) en maandag 15/8 (15u). Op vrijdagvoormiddag 12/8 (10u) is er onze workshop internationale kinderdans. Op zaterdag sluiten we de avond af met een folkconcert van SNAKES IN EXILE (aansluitend op de avondvoorstelling). 


Volg het Internationaal Folklorefestival Hasselt op 

https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Paraguay2.jpg
https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Canada2.jpg
https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Taiwan1.jpg