The world in your feet


11-12 augustus 2018


Internationaal 
Folkloreweekend
Hasselt 

Klik hier om naar de 
website van het Internationaal Folkloreweekend 2018 te gaan.


Klik hier om naar de 
website van het Internationaal Folkloreweekend 2018 te gaan.


Voor de 33ste maal al wordt Hasselt de ontmoetingsplaats voor volksdansers en -muzikanten uit alle windstreken. Het Internationaal Folklorefestival Hasselt belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden van zang, dans en muziek. 

Folkloregroepen uit verschillende hoeken van de wereld zullen het publiek laten genieten van de rijke volkscultuur van hun land. Dit jaar verwelkomen we groepen uit Paraguay, Polen, Sicilië (Italië), Ierland, Taiwan en Vlaanderen. 

Het Internationaal Folklorefestival Hasselt is een modern, jeugdig en kleurrijk festival dat traditionele volksdans en -muziek op een eigentijdse manier aan een breed publiek wil tonen. De organiserende volkskunstgroep ‘De Boezeroenen’ nodigt u van harte uit om u te laten onderdompelen in een sfeer van dans, zang, muziek en vriendschap.

De festivalvoorstellingen hebben plaats in de festivaltent aan het Prinsenhof in Kuringen-centrum (Hasselt), op zondag 13/8 (14u30), maandag 14/8 (20u) en dinsdag 15/8 (14u30). Op maandag sluiten we de avondvoorstelling af met een folkconcert van Leaves for Snow. 


Volg het Internationaal Folklorefestival Hasselt op 

                                                       https://www.instagram.com/ifhasselt/

https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Paraguay2.jpg
https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Canada2.jpg
https://sites.google.com/site/hasseltfolklorefestival/home/Taiwan1.jpg