Over mij


Studio HART VOOR TAROT

voor een helder inzicht vanuit je hart
 Over mij
Leuk dat je iets over mij wilt lezen!


Ik ben Greetje Limbeek en al vele jaren ben ik bezig me op persoonlijk, spiritueel en creatief vlak te ontwikkelen. Door scholing en studie (ook zelfstudie) heb ik veel kennis opgedaan en ben ik gegroeid in mijn bewustwordingsproces. En natuurlijk ben ik wijzer en milder geworden door ‘de school van het leven’, vaak tegen wil en dank, net als ieder ander mens.


Samen met mijn man Wim (met wie ik in 2008 ben getrouwd, het is mijn tweede huwelijk) woon ik in Groningen in een fijn huis in een rustige buurt. We hebben zeven volwassen kinderen. Ook hebben we, niet te vergeten, al kleinkinderen! Dus af en toe is het dolle boel bij ons. Ik ben dankbaar voor dit alles en voel me een gelukkig mens! De volgende begrippen passen bij mij: betrouwbaar, creatief, betrokken, integer, geduldig, spontaan.


In de loop der tijd heeft het Zen Tarot spel een speciale betekenis voor mij gekregenHet woord 'spel' zegt al veel: het is een spel, en wel een spel waarmee je jezelf - en hoe je je opstelt naar je omgeving toe - beter kunt begrijpen. De kaarten hebben mij persoonlijk veel geleerd over de cyclussen van het leven en over het leven als proces van doorlopende veranderingen. De Osho Zen Tarot kaarten hebben me inzicht gegeven in situaties en gebeurtenissen die ik heb meegemaakt. Nog steeds zorgen de Tarotkaarten bij mij voor meer bewustwording. Daardoor voel ik me steeds sterker en evenwichtiger in het leven staan. Een krachtig en rustgevend gevoel!


Een hartegroet van 

Greetje Limbeek
Studio HART VOOR TAROT
Groningen

[naar BOVEN]
[terug naar 'Home']
 
[verder naar volgende pagina ('Links')]

 


Me, myself, and I