*Home


Studio HART VOOR TAROT

voor een helder inzicht vanuit je hart


Sterker en liefdevoller in het leven staan door het leren kennen van de Tarotkaarten van de Osho ZEN TARO
Een uniek Tarotdeck dat je laat vertrouwen op je eigen hart
Jaren geleden liep ik met het plan rond om meer te weten te komen over Tarot. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar wat Tarotkaarten leggen nou precies inhield. En ik vroeg me af hoe een Tarot consult eigenlijk in z'n werk gaat. Ook wilde ik dolgraag zelf Tarotkaarten leren leggen. In feite wilde ik wel een Tarot cursus of Tarot workshop of zoiets volgen.

Maar hoe pak je dat aan? Je simpelweg aanmelden voor een cursus Tarot? Zomaar bij iemand een Tarotconsult aanvragen om te ervaren hoe dat is? En wat houdt een Tarotcursus precies in? Ik was benieuwd of er eigenlijk wel zoiets in Groningen zou zijn. In wezen zat ik dus met heel veel vragen. Diep in mijn hart vond ik alles rond Tarot best wel spannend! De drempel voelde in elk geval behoorlijk hoog. 

Ik ging zoeken op internet. In het westen van Nederland bleek er vrij veel te doen te zijn op het vlak van Tarot, maar in het noorden, bijvoorbeeld in 'mijn' Groningen, was er niet zo veel te vinden over het leren leggen van Tarotkaarten.  Er waren wel veel personen die Tarot consulten aanboden. Ik vond het best wel lastig om uit de gevonden Tarot cursussen een goede, betrouwbare, maar vooral 'down-to-earth' cursus Tarot  op te duikelen. Die dus ook nog eens in Groningen moest zijn.

Gelukkig vond ik uiteindelijk toch wat ik zocht en durfde ik de eerste stap te zetten. Ik kwam in aanraking met het fascinerende en
 
KLEURRIJKOsho Zen Tarot spel. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik ontdekte dat er helemaal niets 'zweverigs' of zo aan was. Ik leerde 'gewoon' te vertrouwen op wat mijn hart me ingeeft. En daar heb ik nog nooit een seconde spijt van gehad! De Osho Zen Tarot kaarten helpen je te ontdekken wie je bedoeld bent te zijn. Want het allermooiste wat je kunt zijn, is JEZELF

Wil je meer weten over het Osho Zen Tarot spel, dan nodig ik je van harte uit deze website verder te bekijken.

Een hartegroet van 
Greetje Limbeek
Studio HART VOOR TAROT
Groningen

[naar BOVEN]
[verder naar volgende pagina ('Osho Zen Tarot')

 
Al jaren maak ik studie van het prachtige Osho Zen Tarot spel. Het is een uniek instrument voor bewustwording. 


Zelf heb ik in mijn persoonlijke ontwikkeling ontzettend veel profijt van de Osho Zen Tarot gehad en ik pik nog steeds nieuwe boodschappen uit de kaarten op. Fantastisch vind ik dat! Ik sta sterker en liefdevoller in het leven en ik heb geleerd om te vertrouwen op wat mijn hart me ingeeft. 


Bekijk bepaalde levenssituaties eens vanuit een ander perspectief en kom tot een duidelijker beeld: er zullen nieuwe, interessante mogelijkheden aan het licht komen. Het werken met de Osho Zen Tarot laat je meer en beter gebruik maken van je persoonlijke kwaliteiten en je eigen inzichten, waardoor je in staat bent vrijer en positiever te handelen in het leven van alledag! 


Zodra je de betekenis van een kaartlegging aanvoelt en in je 'opneemt,' kun je een bepaalde kwestie met mildere ogen bekijken. Je vervolgt opgelucht en met minder zorgen je weg.