Koerier planner

                         
 Beste bezoeker welkom op onze website,

U bent hier terecht gekomen omdat u een eenvoudig betrouwbaar programma zoekt voor uw koerier bedrijf. Dan bent u op het juiste adres terecht gekomen hier bij Koerier  planner.

Met Koerier planner kunt u eenvoudig en snel uw ritten registreren en deze op factuur plaatsen. Ook gegevens van uw klanten , btw en omzet overzichten,chauffeurs en wagenpark bijhouden.

Dit allemaal zonder ingewikkelde procedures en voor een goedkope prijs. Koerier planner kost slechts 99 euro. U kan hier op de site een volledig werkende  test versie downloaden en daar in 100 ritten uitproberen. En is het niets voor u, jammer. En is het wel wat voor uw bedrijf, dan kan via email de normale versie worden aangeschaft.

Koerier planner is een krachtig en betrouwbaar relationeel database systeem gemaakt in Ms Access. Het is zeer eenvoudig van opzet en binnen een mum van tijd heeft u het programma onder de knie.

Het programma is speciaal gemaakt voor de kleine koerier en transport bedrijven, er zijn geen ingewikkelde procedures binnen een paar seconden is er een rit ingevoerd. Er kan een brandstof toeslag worden ingesteld en administratie kosten.

De data van de gegevens staat veilig op uw eigen computer en niet ergens op een webserver waar allerlei instanties in uw data kunnen snuffelen. Een reserve kopie maken is zo gebeurd.


Bent u benieuwd of het wat voor uw bedrijf is, haal dan een gratis test versie op hier op de download pagina. Het complete bestand is 175 mb . Er kunnen 100 ritten mee worden verwerkt.