O "scoala a misterelor"


CREDINŢĂ
„Miracol” e numele dat de către cei care
nu au credinţă, rezultatelor credinţei.
Iar credinţa este în-credinţarea celor nădăjduite,
dovedirea lucrurilor celor ne-văzute.
Evrei 11:1

Pentru ca un "mister" sa poata exista, este absolut necesar sa existe un generator, -creator constient- al acelui fenomen si macar unul avand o constiinta mai putin constienta, care sa-l constate si sa-l si eticheteze ca atare. Abia acesta din urma va creea "misterul", pentru primul el fiind doar un fapt rezultat din

World Sunlight Map

The gadget spec URL could not be found

cunoastere/stiinta/in-credere.

"O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi?
Matei 17:17"
            
 Aceasta ar fi ideea cu care ma simt tentat sa deschid crearea acestui site, avand ca intentie o prezentare cat mai reala a ceea ce ne preocupa pe noi, cei cativa, care de trei ani de zile alcatuim un fel de familie in locatia mai sus amintita.
Desigur totul s-a aliniat unui "plan" aranjat ceva mai "sus", ca tot ce se "intampla" in lumea efectelor.
Inainte insa vreau sa aduc unele clarificari pentru cei -nu putini- care se sau ma intreaba ce este aceea Iluminare. Acesta este UN PROCES care are loc fara ca tu, o individualitate sa zicem constienta macar partial, sa poti alege ceva. Este un "dat", cu aspect clar de "miracol", avand in vedere ca cel care il suporta este doar EFECT, el  practic neintelegand atunci exact ce i se "intampla". Da, desigur, mai toti cei ce se afla pe un drum constient, considera ca o astfel de oportunitate este de dorit sa le incununeze stradaniile, dar stiu ca utilitatea aparitiei fenomenului este dictata de "interese" ale Intregului si nu  ale individului. Intelepciunea, sanctitatea trairilor, transcederea iluziei sunt intradevar obtenabile ca urmare a propriilor stradanii de autodepasire, dar aceasta nu. 
Sunt foarte multi, din ce in ce mai multi, cei care au obtinut multa intelepciune si este o mare bucurie ca are loc o trezire din ce in ce mai accentuata, aceasta facand pe multi sa fie adevarati maestrii ai vietii lor si uneori si a celor din jur. Unii isi asuma acest rol, altii nu, dar oricare le este alegerea, ei oricum aduc lumina cu vietile lor. 
        
  Pentru a incheia aceasta precizare, mai e util sa adaug ceva ce chiar ar fi necesar sa fie INTELES, in interesul receptivitatii: si eu am apreciat ca om, asa numitele calitati ale omenescului. Modestia este desigur o mare calitate in acel registru al experientei. O constiinta pe deplin constienta insa chiar nu mai are acces la un astfel de registru, pentru ea totul este doar matematica si acolo nu exista decat adevar matematic sau iluzie. Ea nu mai poate accepta formulele de politete si utilitatea lor, dupa cum multe alte "obiceiuri frumoase" din frecventa manifestarilor omenesti le vede doar ca irosire de resurse energetice. Ca atare, rog pe cei socati de o aparenta "lipsa de modestie" sau "infatuare", sa priveasca mai atent la evolutia celor care chiar au avut de adus ceva umanitatii, vor regasi si acolo exact acelasi aspect. In "adevar matematic" Iisus a spus "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", nu din lipsa de modestie. Si OSHO nu de infatuat a zis ca SUNTEM O CIVILIZATIE DE COPII, CARE CHIAR MOR IMATURI. Tot matematica era si la el.


Din acel timp al evolutiei mele, situat in urma cu circa 7 ani, exista pe net niste site-uri pe care multi deja le stiti, la a caror realizare Andreea a fost un bun webmaster. Desigur ea a fost mult mai mult, atat pentru mine cat si pentru multi dintre voi. NAMASTE, Andreea !


La sfarsitul anului  2005 aparea in preajma noastra un alt cautator al Luminii Interioare, insotita de un intreg "alai" de semne dintre cele mai impresionante, asa incat sa nu poate trece neobservate. Era atat de evidenta intentia creatoare a Planurilor Inalte, incat ele nu puteau fi decat urmate. 
Desi ea parea si se credea in suferinta, chiar prin prezenta unei boli autoimune netratabile alopat, aceea s-a dezinstalat de la Sine, asa cum era si firesc, foarte repede, lasand loc unei evolutii spirituale constiente. Totalitatea acelor semnale primite, aveau sa imi reveleze in scurt timp sufletul pereche si o relatie absolut fantastica, din toate punctele de vedere. Desigur vorbesc aici despre cea pe care o stiti multi ca fiind Crisu. Dupa 
patru ani de sustinut efort, ea chiar are ceva de spus: http://sites.google.com/site/delaminepentrutine/Home   

In toamna 2006 a aparut un alt cautator al pacii si luminii din el, si el aparent chinuit si suferind. Asa aveam sa il cunoastem pe Dan si Mihaela, copilul lor si locatia Harman.

 Inca de la prima vizita imi spunea ca el si-ar dori un ashram,..."intamplator". Apoi ne vedeam saptamanal, in zilele de sfarsit de saptamana, pana cand am decis sa ne adunam toti patru in acel frumos loc, pentru a ne putea ocupa doar de obtinerea unei cat mai cuprinzatoare cunoasteri, de meditatii si de armonizarea acestor inimi. Desigur fiecare avea individualitatea sa, desigur ca ceea ce era comun uneori palea fata de ceea ce era o personalitate sau chiar o coloratura a individualitatii. Cu toate aceasta, consider ca cei trei ani demonstreaza ca este posibil ca oameni veniti de pe drumuri foarte personale si cu individualitati puternice, pot foarte bine gasi suficiente puncte de sprijin pentru ca relatiile lor sa devina din ce in ce mai bune. Si sa ajunga la o armonie care in multe familii bine inchegate nu se regaseste.
Virtual macar viziunea lui Dan s-a materializat, prin faptul ca au fost foarte multi cei care au gasit interes si timp pe parcursul acestor ani de a petrece diverse intervale 
 impreuna cu noi, unii revenind cu oarece periodicitate, altii stand ceva mai mult timp, si toate au fost prilej de bucurie si impartasire de cunoastere, experienta, iubire, intelepciune sau macar intelegere. Toate aceste contacte s-au pastrat macar in inimi sau virtual, in contacte pe net, pe mesenger, facand pe fiecare macar putin mai bogat. Voi posta niste albume de poze pe Picassa, spre bucuria experientelor noastre comune.
Oricum, cei care au decis sa alcatuiasca acest nucleu, erau toti legati prin dorinta aflarii adevarului ultim al fiintei umane, dobandirea maiestriei personale, revelarea divinitatii launtrice. Desigur nu exista un capat al acestui drum, si in mod cert inca fiecare avem de limpezit, pana la regasirea acelei sfinte simplitati atotcuprinzatoare.

 Ieri imi spunea Crisu de o asimptota a cresterii individuale, care desigur este reala. Formele de manifestare pe care fiecare le adopta sunt uneori uimitoare, daca chiar ar mai fi loc de asa ceva. NAMASTE !
Pe parcursul acestor ani am fost obligati sa constientizam cat de dificil este de surclasat tot ceea ce a fost depus in subconstient, si sa cautam sa tot rescriem ceea ce se afla adunat acolo. Desigur o asa numita "predare" ar fi un act de mare intelepciune, cu atat mai mult cu cat stim ca tot acolo vom fi obligati sa ajungem, avand in vedere ca toti marii intelepti ai lumii tot la asta au ajuns. Cu toate astea nu este deloc simplu, ceva din personalitate tot opunandu-se. Din aceasta munca cu noi insine, am gasit ca sunt cateva materiale de esenta pe care le-am oferit si celor interesati cu adevarat, pe adresa 
care ofera o explicatie de cel mai inalt nivel fenomenului numit "viata".

Tot din proprie experienta, dobandita prin multa stradanie de a intelege cum este cu energetica corpului, acest vehicul de constienta specific acestei dimensiuni experientiale a spiritului, a trebuit sa ajungem la concluzia ca noi nu stim nimic semnificativ despre acest subiect, apoi prin intensa cautare si studiu sa observam ca doar crampeie de cunoastere se mai regasesc, pe ici pe colo.
Am fost obligati sa observam si sa recunoastem importanta sexualitatii asupra vitalitatii corpului, am cautat modalitati de optimizare a propriei viziuni si practici, am tot cautat sa ne extindem cunoasterea in domeniu, am sondat in Mintea Universala. Exista un imens potential energetic in sexualitate, asta este absolut limpede si fiecare a incercat sa experimenteze cat i-a fost lui posibil diferite variante de abordare. Cert este ca toti parametrii experientei de viata se pot modifica drastic, functie de viziunea, modalitatea de traire, dobandirea sanctitatii si in abordarea acestei laturi energetice a experientei in cop fizic.
Ca urmare a propriei acumulari, fiecare a incercat sa se manifeste pe un site dedicat acestui subiect:
Ambele adrese pomenite aici sunt intr-o dinamica continua, deci ar merita urmarite din cand in cand.
Pe cel dedicat cunoasterii este in intentia noastra sa aprofundam toate aspectele inca insuficient de clare cu privire la secretele din sptele filmului "The Secret" si este in intentia noastra de a lamuri pe deplin acest aspect al crearii constiente de realitati, ca dumnezei manifestindu-se in plan. Tot in intentia noastra este ca odata dobandit acest aspect in propria experienta de viata, sa daruim tot ce am obtinut ca intelegere si celorlalti interesati, prin mijloace ce le vom gasi oportune la acel moment.
Deoarece suntem constienti ca manifestarea a orice realitate experientiala este indisolubil legata de propria energie, si pe site-ul despre vindecarea prin sex veti gasi destul de des noi postari, functie de ce vom aduce si noi in experientele noastre.
Desi aceste randuri sunt scrise intr-un registru destul de "modest", realitatea este ca deja avem incumbata foarte multa cunoastere si experienta, pe care o impartasim cu drag. Ea va poate fi utila multora, care nu ati avut oportunitatea de a va dedica atat timp si atentie fiintei care sunteti, cum am facut noi. Fata de punctul de la care fiecare am plecat, deja suntem niste monstrii de cunoastere, intelegere si traire. Doar ca noi ne raportam doar la maximumul experientei in corp, deci de aici aparenta modestie.
                                         

                                                  
Tehnici de vindecare, adevaruri partiale de tot felul ne-au interesat si pe noi la diferite momente, dar am fost nesatisfacuti de acele abordari, datorita efectelor mici pe care le pot genera. In plus ele genereaza infatuare si o dependenta fata de nivelul lor, la care apoi te simti tentat sa te intorci mereu. Ca atare am avut intentia de a cauta Absolutul, si ne vom pastra acest cap-compas in evolutie individuala.