Algemeen

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Op zaterdag 26-10 kan er overdag gebeld worden naar 0495-524440! 
Zaterdag 26 oktober is het weer zo ver. Scouting Sint Maarten uit Weert organiseert dan haar jaarlijkse Halloween tocht. Hier vind je alles wat je wilt weten over dit spookachtige evenement of schrijf je direct in.

Iedereen mag deelnemen dus neem je broertjes, zusjes vriendjes en vriendinnetjes, ouders, opa's en oma's mee en schrijf je in voor de Halloweentocht. De groepen worden op voorhand ingedeeld op basis van leeftijd. Vanaf 18.00 zullen de eerste groepjes vertrekken vanaf blokhut de Speul. De tocht loopt door de griezeligste steegjes van Weert. De tocht duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Bij terugkomst kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, fris of warme chocomel. Ook wanneer je honger hebt gekregen van al dat gespook kun je terecht in de herberg tegen een kleine vergoeding. 

Er is dit jaar GEEN spookhuis op de blokhut

Inschrijven
Omdat we alle groepen de kans willen geven om te 
schrikken, worden er van te voren groepen gemaakt. Hierdoor is er een limiet van 300 deelnemers en maximaal 15 personen per groep. Geef je dus snel op via het inschrijfformulier. Een paar dagen (uiterlijk woensdag) voor de tocht ontvang je van ons het tijdstip van vertrek zodat je niet onnodig lang op de blokhut moet wachten. Voor alle kinderen die lid zijn van onze groep is de tocht gratis. Voor de rest (niet leden en volwassenen) vragen wij een vergoeding van € 4,50 per persoon. Om 0.00 is het feest weer afgelopen.

Kostuum
Om alvast in de stemming te komen voor de tocht, vragen we iedereen om zo griezelig mogelijk verkleed te komen. 

Foto's
Tijdens de halloweenviering worden foto's gemaakt. Mocht je bezwaar hebben tegen de publicatie van deze foto's meld dit dan voor aanvang van de halloweentocht.
                                                

         

Nieuws

  • Onze nieuwe Flyer is klaar
    Geplaatst 19 sep. 2019 12:27 door Halloween St.Maarten
  • Last minute aanmeldingen Inschrijven kan alleen nog maar door te bellen met 0495-524440!
    Geplaatst 26 okt. 2018 23:24 door Halloween St.Maarten
  • Groepsindeling Intussen heeft iedereen een mail gehad met de verzamelen en starttijden van de tocht.Inschrijven is nog steeds mogelijk. Geef dit zo snel mogelijk door, dan kunnen we jullie nog ...
    Geplaatst 24 okt. 2018 13:11 door Anja Goijens
Berichten 1 - 3 van 6 worden weergegeven. Meer bekijken »