Home‎ > ‎Hans Kühn Fotoprodukties‎ > ‎

- Informatie
Algemene Informatie:


Hans Kühn Fotoprodukties is een éénmansbedrijf met een missie. 


Uw  reportage maken. 


Deze kan bestaan uit een sfeervolle reportage van uw feest. 

Een reportage van uw receptie.

Een reportage van uw bedrijf.

Een reportage van een bijzondere gebeurtenis in uw bedrijf of door uw bedrijf.

Een reportage van een door u gerealiseerd project.

Een reportage van uw evenement. 

Een reportage van uw concert of optreden. 

Het maken van foto's van uw vastgoed object.

Het maken van uw foto's voor reclamefolders, tijdschrift of website.

en uiteraard niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor u, voor uw familie-evenementen of voor uw vereniging of stichting.


Referentieprodukties:

Hans Kühn heeft in de afgelopen jaren voor Bouw en aannemersbedrijf van der Voort diverse opgeleverde projekten in een fotoreportage vastgelegd.

Treffend voorbeeld hiervan is de reportage welke is gemaakt bij de oplevering van OKC ``De Kikker`` in Amsterdam Osdorp. Deze reportage is tevens gebruikt door Architectenbureau Dok architecten en Hoogendoorn Maritieme betimmeringen en Interieurbouw. In de rechter kolom ziet u de reportage weergegeven in een diashow. Onder aan deze pagina treft u één van de nieuwe mogelijkheden. Een korte promotiefilm van het project. Voor de oplevering van de RK Mariaschool in Rotterdam is een vergelijkbare reportage en promotiefilm gemaakt.

Voor Verweij Houttechniek zijn diverse reportage's gemaakt van bedijfsgebeurtenissen als Sinterklaasfeesten, Kerstbijeenkomsten maar ook foto's van nieuwe kozijnen en gerealiseerde projekten.

Voor de Taptoe Delft zijn in 2010 én 2012 reportage´s gemaakt van het gehele evenement. De generale repetitie, de beide taptoeavonden en de streetparade. 

In 2012 is Stichting Orkest Collectief (STOC) uit Zoetermeer opgericht. Als vriend van deze vereniging heeft Hans Kühn Fotoprodukties bij diverse optredens de vereniging van passende fotoreportages voorzien.

Ook met het Nederlands Thrillerfestival zijn contacten gelegd en is in 2013 een reportage gemaakt van de netwerkavond voor ondernemers welke het festival samen met de Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer heeft georganiseerd.

Ook de koren Invasion, The Sprinter Singers en The Green Voices zijn een dankbaar onderwerp. Hiervan zijn diverse reportage's gemaakt. Voor een aantal optredens (als Hans Kühn zelf meezingt) verzorgt dochter Marinka Kühn de fotografie. Onder andere de diverse uitjes zijn vastgelegd. 

Op verzoek van predikanten en wijkkerkenraad van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer Noord wordt bij diverse bijzondere diensten een fotoreportage gemaakt. Door te kiezen voor één professionele fotograaf wordt voortkomen dat diensten ongewenst worden verstoord door meerdere goedwillende fotograferende gemeenteleden of hun familie. Daarnaast worden ook reportages gemaakt van bijzondere activiteiten van deze gemeente.

Naast bovenstaande produkties wordt ook 'vrij' werk gemaakt. Te denken valt hierbij aan panoramafoto's van bijvoorbeeld een stadsgezicht, een hoog contrastfoto van een gebouw of object . Ook hier is het fotograferen van onderwerpen bij avondlicht een specialisatie.  Heeft u een onderwerp wat u graag, op een bijzondere manier, op foto wilt zien aarzel dan niet, maar neem contact op. Als de foto nog niet is gemaakt kan dit in opdracht gebeuren.
 

2012-07-06 De Kikker © Hans Kühn 2012 diashow websiteformaat


promotiefilmpje "De Kikker"2013-02-13 Opleverings Reportage RK Mariaschool te Rotterdam


Oplevering RK Mariaschool te Rotterdam