Home‎ > ‎

Hans Kühn Fotoprodukties

U wilt een reportage van uw evenement, feest,
woning, bedrijfsgebouw, object, foto's van uw bedrijf of project?

Hans Kühn Fotoprodukties ziet het als een uitdaging om speciaal voor u een bijzondere reportage te maken. Een reportage die zoveel mogelijk wordt afgestemd op uw wensen.

Met als specialisatie fotograferen bij weinig licht zijn de afgelopen jaren diverse evenementen en objecten gefotografeerd. 
Hoogtepunten hierbij zijn de Taptoe Delft 2010 en 2012, een panoramafoto die in het blad van de Nikon Club Nederland en het blad Thrill, een uitgave van het thrillerfestival Zoetermeer, heeft gestaan. 

Op het gebied van bouwkundige en architectuurfotografie zijn c.q. worden diverse reportage's gemaakt. Hierbij moet u denken aan reportage's van bestaande bouwwerken, reportage's van een nieuwbouw, verbouwing of renovatie, danwel een reportage ter gelegenheid van de oplevering van bouw werken. Zo worden regelmatig reportage's gemaakt voor 
Bouw en aannemersbedrijf van der Voort uit Alphen a/d Rijn en voor diverse architectenbureaus. 

Op het gebied van evenementen, theater en reportagefotografie worden regelmatig reportages gemaakt. Onder andere van het Zoetermeerse Orkest Collectief. Zo zijn reportage's gemaakt van de concerten The Journey Begins en Together with Christmas, van optredens op het Zoetermeerse Cultuur lokaal en in het voorprogramma van de Nationale Taptoe in Ahoy Rotterdam.

Voor het Nederlands Thrillerfestival i.c.m. Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer is in 2013 een reportage gemaakt voor de netwerkavond van de Rabobank. Deze reportage bevat beelden van de ontvangst, van de musical en van de netwerkborrel na afloop van de musical.


Op deze site staan heel wat foto's van produkties waar Hans Kühn zich mee bezig gehouden heeft. U kunt deze foto's bewonderen onder de menu knop 
 "Foto's"

Als u nog vragen heeft na het bekijken van de website, kunt u natuurlijk altijd bellen, of mailen. De contact gegevens vindt u onder de menuknop 
'Contact'.

Veel foto's die u op deze site aantreft zijn te koop. Ga hiervoor naar www.oypo.nl/hanskuhnfoto.