Kuulumisia 2013

Etusivu     Esittely     Andy     Remu     Kuvagalleria     Tuloksia


Kuulumisia 2008    Kuulumisia 2009    Kuulumisia 2010    Kuulumisia 2011  Kuulumisia 2012

2.2.

Vuosi jatkui hienoilla uutisilla: Andy voitti kuin voittikin vuoden 2012 tokocavalierin tittelin. Tiukaksi silti meni, voitto heltisi kuulemma yhden pisteen erolla Jyskyyn. Tällä hetkellä tokoilu Andyn kanssa tuntuu taas niin mukavalta, että seuraava koe taitaa olla maaliskuussa. Yhden läksyn olen ainakin kisatauon aikana oppinut: Andyn kanssa ei saa reenailla liian usein. Kerran viikossa on oikein sopiva tahti, ja lisäksi kotona voi tehdä muutaman kerran viikossa jotain ihan pientä. Muuten Andyltä loppuu motivaatio täysin, ja sama taitaa päteä myös liian tiuhaan kisaamiseen. Tänä vuonna kisaamme siis harvakseltaan, ja tavoitteena on TK2.
 

13.1.

Vuosi on alkanut rauhallisesti. Remu on toistaiseksi kisatauolla, jonka pituutta ei ole sen kummemmin määritelty. Sille tuntuu sopivan rauhallinen kisatahti, viime vuonnakin kisoja kertyi vain kolmisenkymmentä eli vähemmän kuin ikinä. Andy korkkasi jo vuoden 2013 kisat ja teki ihan hyvän hyppynollan. Agiradalla se loikkasi puomin kontaktin törkeästi ja meni vielä suoraan ansaan eli A:lle putken sijasta. Tästä ei ehkä kannata syyttää koirakon kumpaakaan osapuolta sen kummemmin, Andy nimittäin sai russelin kurkkuunsa ratojen välissä. Ote oli vieläpä niin tiukka, että irrotus ei heti onnistunut, mutta ihme kyllä - ei vammoja! Koira taisi olla enemmän turkissa ja pannassa kuin kurkussa kiinni, vaikka tilanne vähän muulta näyttikin.
 
Andymäiseen tyyliinsä äijä vaan vähän ravisteli itseään ja oli heti ihan ok. Käsittämättömät hermot tuolla otuksella, ainakin paremmat kuin meillä ihmisillä... Illalla Andy ontui vähän, mutta oli seuraavana aamuna jo kunnossa. Varmuuden vuoksi pojat hierottiin viikolla ja Andyllä oli syvissä selkälihaksissa jotain jumia, joka saatiin hienosti auki. Seuraavat kisat Andy juoksee Suvin kanssa Janakkalassa, tavoitteena tietysti ensimmäinen SM-nolla tällekin parille.
 
Tokotreenitkin korkattiin todella monen viikon täystauon jälkeen. Andy oli hienossa vireessä, ja haukkumisongelmakin on mennyt parempaan suuntaan. Ehkäpä pääsemme vielä keväällä kisoihin!
 
 
 
 
Comments